Dřevák Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 tak se nám porouchali Vostoky Amfibie. Při rozborce jsem zjistil, že se při pohybu kotvy neprotáčí krokové kolo, rozebírám dál a co nevidím, v kotvě se uvolnil jeden kamen co zabírá do zubů v krokovým kole. Vteřinový lepidlo asi nepomůže. Nemá někdo na skladu vraky amfibií pro případnou výměnu kotvy? A taky se mi nepodařilo sundat ciferník. Jeden šroubek z boku jsem vyšrouboval, ale na druhé straně je jen jakási nedovrtaná díra anebo spíš zalovený šroubek?
Dřevák Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) tak se nám porouchali Vostoky Amfibie. Při rozborce jsem zjistil, že se při pohybu kotvy neprotáčí krokové kolo, rozebírám dál a co nevidím, v kotvě se uvolnil jeden kamen co zabírá do zubů v krokovým kole. Vteřinový lepidlo asi nepomůže. Nemá někdo na skladu vraky amfibií pro případnou výměnu kotvy? A taky se mi nepodařilo sundat ciferník. Jeden šroubek z boku jsem vyšrouboval, ale na druhé straně je jen jakási nedovrtaná díra anebo spíš zalomený šroubek? tak nic, on je i ulomený čep setrvačky. Ty hodinky museli zažít nějakou pořádnou ránu. Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Dřevák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se