bcmike Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Ahoj všichni,včera jsem u našich v garáži našel svoje Primky z dětsví. Ani jsem neočekával, že je jěště někdy uvidím. A co víc, natáhnul je a jdou! Navíc sedělo datum, a že zrovna 17., to nemůže být náhoda. Sice za cca 20 hodin se zpozdily o 6 minut, ale jdou.Jak je patrno z fotek tak stav není nic moc. Sklíčko prasklé, luneta nečitelná, pouzdro poškrábané a gumový tah hroznej.Mám prosbu, chtěl bych je uvést do pěkného stavu a nevím kam je odnést nechat zrenovovat. Prosím také o přesný název a typ.Děkuji moc všem.Ondra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Jsou to Prim Sport 2 Humberto - dělníci mezi českými hodinkami :-) vydrží jak ostravskej baník. Ad renovace: luneta - v podstatě nerenovovatelná, koupil bych v Eltonu (budou se cukat) nebo od místních členů novousklíčko - vyčistit, naleštit (třeba zubní pastou) prasklinu budeš muset přežít, pokud nechceš novéčíselník a ručky jsou okstrojek - asi bude v poho, takže vyčistit a seřídit to dokáže každý aspoň trochu rozumný hodinářpouzdro - to je největší oříšek. Dodatečným pochromováním to tak akorát doku.víš. Takže buďto ponechat, nebo počkat, až bude k prodeji něco v lepším stavudýnko - v pohokorunka - ponechatřemínek - originál, stejně Ti začne praskat :-(
Honza.manta Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Dovolím si doplnit. Vteřinovka je špatně. Jinak občas se na aukru objeví nové pouzdro okolo 2K - bývá komplet s korunkou a lunetou. Nebo de obcas objeví slušně pouzdro d devastačním vnitřkem za slušnou cenu. Nebo si hoď poptávku tady v sekci koupím - občas někomu něco zbyde z bastlení. No a strojek nech tak dva tři dny běžet a on se možná vzpamatuje.
straspol Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 No, mně se to pouzdro vůbec nezdá nějak tragické- vyčistit, nechat vyměnit sklo, poštelovat vnitřek, novou lunetu a byly by pěkné..
hirsch Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 No, mně se to pouzdro vůbec nezdá nějak tragické- vyčistit, nechat vyměnit sklo, poštelovat vnitřek, novou lunetu a byly by pěkné.. Taky si myslím, že to pouzdro není tak špatné, navíc na fotkách při daném zvětšení to vypadá horší než ve skutečnosti, každopádně až je dáš dohromady, bude to krásná vzpomínka na mládí!
bcmike Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Děkuji všem za rady a postřehy. Hodinky už jsou u hodináře na renovaci. Uvidíme jak to dopadne.Ondra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se