Timmy Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Jsem velmi blízko koupi hodinek Zenith Captain Chronograph 03.2110.400/01C498. Než se definitivně rozhodnu, rád bych znal názor lidí, kteří: a) si je či jiný Zenith model koupili si je z nějakých důvodů nekoupili Předem díky za rady a názory.
montemar Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 žádný zenithky jsem nekoupil, ale tyhle captain jsou nádherný
Elmagico Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Keď sa ti páčia tak si ich proste kúp Sú vymakané!
sery.vlk Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) Zenith: u nových hodinek s manufakturním strojkem jedinečný poměr cena/výkon. El Primero: živoucí legenda, určitě bude spokojenost, jsou stabilní, přesné, dobře seřízené.Řada kapitán se Zenithům velice povedla, o tom není sporu.Prosím vyzkoušet na ruce a položit si otázku, za jak dlouho se zlaté indexy a ručky okoukají... Osobně bych dal přednost asi těm s černým číselníkem, k obleku se hodí taky, ale celkově jsou podle mne univerzálnější. V práci skoro každý týden vidím jedny kapitány EP ref. 18.2110.400/01.C498 - klasika, krása! Edit: neboli když zlato, tak všude .-) Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem sery.vlk
blackhead Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 To neni zlatem, kazdy se jednou okoukaj, teda krome moonwatchu , ale jinak zenith jsou sympaticka znacka s dobrymi kalibry.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se