@madeus Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Ahoj,snažím se hledat a hledat, ale nenacházím jakým způsobem si zaplatit možnost přidat prodej do sekce nabídky obchodníků. Dohledal jsem jen změnu pravidel pro soukromé prodeje, ale ohledne tohoto nic.Když kliknu na odkaz "zaplatí vstup do skupiny Profi" v hlavičce sekce obchodníků, tak se mi zobrazí "The specified application has been disabled". Děkuji za radu či nasměrování na info.
Návštěvník YPO Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Obrať se na první dva administrátory - jeden z nich ti určitě pomůže. http://forum.chronom...tats&do=leaders
jankoxxx Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Obrať se na první dva administrátory - jeden z nich ti určitě pomůže. http://forum.chronom...tats&do=leaders jasne, tak ako mne...
Návštěvník YPO Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 jasne, tak ako mne... k tomu nic nemám = já s tím nemám co dočinění, rád bych vám pomohl = nevím jak = vím, že ve staré verzi fora s tím snad žádný problém nebyl
Návštěvník Kamil Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Je to na majiteli serveru, coz je Patrick (Chronomag).
kubson Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 k tomu nic nemám = já s tím nemám co dočinění, rád bych vám pomohl = nevím jak = vím, že ve staré verzi fora s tím snad žádný problém nebyl je to nějaké porouchané, nám co si to kdysi zaplatili to funguje furt, ale chtěli jsme do profi přepnout i zbytek chronoshop teamu a nic
Návštěvník Kamil Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Prisaham, ze s tim neco pristi tyden udelam. Jen mi to Kubo pripomen, pls.
jankoxxx Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 k tomu nic nemám = já s tím nemám co dočinění, rád bych vám pomohl = nevím jak = vím, že ve staré verzi fora s tím snad žádný problém nebylv pohode. ono v podstate mi je to jedno. len tu tie remene nechcem predavat ako hnup bez profi clenstva.. je tu kopec chytrakov co by mali hned kopec reci ked sa objavi viac inzeratov v predajnej sekcii...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se