Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proti gumě nic nemám, mám jí právě na těch ruských Amphibiích. Je to pohodlné, dobře se to nosí. Jen by mě zajímalo, jak jste na tom v létě? Přeci jen 24 mm je slušná šířka a guma je neprodyšná, nemáte po celodenním nošení kůži na ruce jak po dermatologických testech dr. Mengeleho?? :-)

Odesláno

Konečně jsem nechal dnes vyměnit baterii, třetí venkovský hodinář (respektive hodinářka) to vyměnila vcuku letu, už se na mě megy smějí. Signál po výměně chytily hned, zrušil jsem po startu automatické vyhledávání a nechal je synchronizovat až doma za oknem, jak to mají rády... Máte nějaké zkušenosti s bateriemi CR 1620, které jsou v těchto hodinkách? Byl tam Energizer, nyní Varta. Zajímalo by mě, zda se u mincových bateríí projevuje větší rozdíl v kvalitě, jako třeba u článků AA, kdy pro mě jednoznačně vede Duracell, pak s odstupem Energizer, pak zbytek produkce. Hledal jsem zde na fóru, ale téma o bateriích do Quartz strojků jsem nikde nenašel.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pár povzdechů nad kvalitou baterií je celkem rovnoměrně rozmístěno v digitálkových i quartzových vláknech, pěkné příspěvky na tohle téma má třeba zdejší vědeckovýzkumný kádr PetrP - ale ani zaboha se mi teď nedaří nic najít . Rozdíly v kvalitě "hodinkových" baterek bohužel JSOU - a stejně jako u tužkovek ti dneska žádnej výrobce dobrovolně nepřizná jejich skutečnou kapacitu, přestože marketingových "ultra, super, flash a cool" tam bude hafo. Mě se zatím v hodinkách nejvíc osvědčila Renata - a to vůbec proto že by šlo o "drahou a švýcarskou značku" (jak se tady tradičně akceptuje), ale protože i takové vyhlášené bumbrlíčky jako Suunto Core mi jejich 2032 zvládá krmit už 12. měsíc, ačkoliv už by touhle dobou měly být definitivně K.O. :speak_cool:

Jo - a tohle jsou moje "putovní" megáče, shodou šťastných okolností pořízené právě týdnem :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Radek124

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...