vor Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Čím čistíte akrylátové sklíčko zevnitř od prachu? Když sklíčko vybrousím smirkem a pastou, potom ho opláchnu ve vodě a vyfénuji, tak po vyleštění jelenicí na něm zůstanou ještě nějaká zrnka prachu atd. Zkoušel jsem ubrousky na brýle, ale moc to nepomáhá. Vyfouknout to taky moc nejde. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 U hodináře jsem viděl, že to dočišťuje jemným měkkým štětečkem - poslední operace před montáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 U hodináře jsem viděl, že to dočišťuje jemným měkkým štětečkem - poslední operace před montáží. No a kdyby měl štěteček grafitová vlákna tak to nemá už vůbec chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Čím čistíte akrylátové sklíčko zevnitř od prachu? Když sklíčko vybrousím smirkem a pastou, potom ho opláchnu ve vodě a vyfénuji, tak po vyleštění jelenicí na něm zůstanou ještě nějaká zrnka prachu atd. Zkoušel jsem ubrousky na brýle, ale moc to nepomáhá. Vyfouknout to taky moc nejde. Co vy na to? Nevím, ale možná je slabý fén. Teď možná plácám, ale hodnotím to z pohledu fotografa. Ve fotopotřebách se prodávájí spreje se stlačeným vzduchem, které jsou ideální na ofuk objektivu či těla nebo stroje na vyvolávání fotek (aby se nepoškrábal negativ). Fouká to jak blázen Třeba by to pomohlo. Pokud píšu kraviny, tak sorry. Ale na foťák mi to funguje perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 dámske silonky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se