Fishi Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Přemýšlim o koupi těchto hodinek - http://www.hodinky-koscom.cz/cz/festina-16567-8 . Máte s nima někdo zkušenosti? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tygr 98 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Hodně rychle se ti poškrábou. je to minerální sklo a festina nemá žádný super kovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tzolkin Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 sklo je opravdu o ničem. jestli existuje nějaka varianta mekčího mineralu , tak festina to snad používá. Ale pouzdro a tah ve 316 mě přijde kvalitní. JInak mě festina nevadí. ale jsem na design tak do toho optimálně nevidím. ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Taky bych si dal bacha na ta tlačítka, když jsem si hodinky zkoušel, dost mě tlačila do ruky ( nejsou to první Festiny, u kterých jsem měl tento problém, ale u těhle mě to vadilo od začátku ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MraMor Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Túto kúpu by som si tak isto rozmyslel. Materialové prevedenie festina nie je ani zďaleka to, čo by som očakaval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se