Frostie Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Zdravím ctěné chronomagory, je zde na fóru někdo, kdo má osobní zkušenosti s hodinkami Bulova Precisionist, jejich zakoupením v ČR, servisem a přesností /udávaná je do 10 sec za rok/? Předem díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 no , mě by to taky zajímalo, jestli s nima někdo tady z fóra má zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 třeba jak se ta zvýšená frekvence odráží na baterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 (upraveno) Nijak,3 roky kvalitní Pannasonic, jinak 2 roky Renata apod. Upraveno 23. května 2014 uživatelem rejan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 V 23. 5. 2014 v 18:20, rejan napsal: Nijak,3 roky kvalitní Pannasonic, jinak 2 roky Renata apod.Vypadá to, že máš s těmito hodinkami zkušenost , a co deklarovaná přesnost, odpovídá 10s za rok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Ahoj, jedny Precisionisty mám od vánoc a řekl bych,že za půl roky cca +6s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Už je nemám.Nelíbilo se mi zpracování,ale jak se objeví hezčí model jdu do nich zase.Šlapou perfektně,vteřinová ručka jde téměř plynule,neskáče a přesnost je asi +- 5sec. za půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se