gmic@1986 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 (upraveno) Ahoj vsem, zaznamenal jsem,ze jsou tady mezi nami jedince,kteri holduji akvaristice,prosim vas o radu,nazor Poridil jsem manzelce nove akvarko,320l,mame ho doma cca 14 dnu,max 3 tydny,vsechno bylo v poradku a dnes kdyz jsem prisel z prace,tak jsem zpozoroval,ze z venkovni strany jsou drobne ryhy,ktere jsou znatelne i nehtem. Nejdriv jsem si rikal,ze snad kocka,ale proti svetlu je znat uplne mapa cesticek....nedari se mi to vyfotit...je mozne aby se objevili praskliny az po 14 dnech?Mame doma akvarka po celou dobu a nikdy se mi ho nicim skrabnout nepodarilo.... Nemate nekdo zkusenost s reklamaci? Diky za nazoryMichal Upraveno 30. listopadu 2012 uživatelem gmic@1986
Karlos Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Krásně velký akvárko, to musí být sklo aspoň centimetr silné. Nevím o tom nic, ale tipuju na vadu povrchu materiálu už z výroby, ale spíš poškrábání při výrobě akvárka. Dřív sis toho jen nevšiml.
gmic@1986 Odesláno 30. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Skla ma 15mm....ne ne,urcite to na nem nebylo,toho se bojim nejvic.Zena ho ma nalestene,jsou v nem miniaturni pirane,takze na ne koukame a musis na nem byt nalepeny,aby jsi je nasel,takze tohoto by jsme si vsimli:-(
stando Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 15mm pri 320l?...to je zbytocné. Ja mam 450l a hrubku skla iba 10mm. Akvarko lepila fi. Pavlica z bieleneho skla(nizsi obsah zeleza). Osadenstvo 10ks nadhernych tercovcov. Reklamacia na skriabance po takej dobe to asi nepojde. Inak dost zbytocnych skriabancov(z vnutornej strany nadrze) narobi obojstranna magneticka skrabka. Pri cisteni pri dne sa tam moze dostat drobny strk, alebo piesok a ten potom dokaze narobit pekne skiabance. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se