Onipep Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Zdar borci, po dlouhe době jsem při stěhování našel moje řekněme první pořádné hodinky!!Dostal jsem je víc než před 12 lety ve Verbier, od šefa lyžařské školy kde jsem v té době učil!! TAG Hauer byl sponzorem uvedené školy, tak asi budou pravé???!! Nedostal jsem je nové,tak nemám žádné doklady?!Moje první sezona,ve Švajcu, pěkná nostalgie! Chtěl jsem se zeptat co to mám, nebo alespoň kde hledat info, nějak to nemůžu vygooglovat???? Kam se servisem?? Praha nebo Brno??Vyměnil jsem baterky a stopkám se občas chce, občas né??
libor2002 Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Noo, to je pekny darek... To jsou prvni chrona TH formula 1 - od roku 1989. Vice zde
Onipep Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Dík za link!Koukám, že jsem tak nějak nevěděl co mám?!Dostal jsem jen tak mezi řečí, když jsem řek,že moje hodinky nejdou!Prej - ať nechodíš pozdě !! Telefony "tenkrát " nikdo neměl!!Díky! Jinak jsou už u hodináře, říkal, že prej malá oprava:) Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Onipep
kulgera Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Včera jsem si pustil dokument Senna (pro toho kdo neviděl, super snímek - doporučuji hlavně tu nezkrácenou verzi) a přesně tyhle hodinky má na ruce komplet celý tým mechaniků McLaren v sezoně 1990. Dokonce v té samé barvě jako máš ty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se