Chronomag Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Zdravím všechny, v průběhu prosince dojde k update software pro fórum na novou verzi. Po vás se nic neočekává za spolupráci (alespon to tak zatím vypadá), kromě toho, že v nějakou chvíli to tu nebude fungovat, bude tu nápis, že to chvíli nebude fungovat a pak to začne fungovat a bude to mírně (snad vážně mírně) jiné. Důvody: ten hlavní je obrana proti spamu a bezpečnost, stávající verze už neposkytuje tolik ochrany, o co se posunuli spameři a hackeři a nároky na její údržbu jsou přivysoké. Soupis nových funkcí a úprav bude, až to bude. Díky všem za držení palců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Zdravím všechny, v průběhu prosince dojde k update software pro fórum na novou verzi. Po vás se nic neočekává za spolupráci (alespon to tak zatím vypadá), kromě toho, že v nějakou chvíli to tu nebude fungovat, bude tu nápis, že to chvíli nebude fungovat a pak to začne fungovat a bude to mírně (snad vážně mírně) jiné. Důvody: ten hlavní je obrana proti spamu a bezpečnost, stávající verze už neposkytuje tolik ochrany, o co se posunuli spameři a hackeři a nároky na její údržbu jsou přivysoké. Soupis nových funkcí a úprav bude, až to bude. Díky všem za držení palců Datum a doba prodlevy ( odstávky) ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Zdravím a prosím o radu. Zavřel(zabalil)jsem si na pravé straně Nejvíce příspěvků dnes Nedávné aktualizace statusu Nedávno přidaná témata Sledovaný obsah A nedaří se je zase rozbalit. Kde je chyba? Doufám, že ne mezi klávesnicí a židlí Dříve jsem to provedl bez problémů a teď se prostě nedaří Díky moc za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Ty tam nemáš šipku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Mám, ale tyto mě vůbec nereagují viz obrázek. Ty co jsi zakreslil, tak to šlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Taky jsem zkusil změnu barvy, ale nic. Nechci instalovat na zkoušku jiný prohlížeč, ale asi budu muset, celou dobu ale jedu na Chrome a problém až teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Tak jsem dole přepl na USA a zde to jede. Tak dle všeho chyba systému, jelikož i na opeře jsem to zavřel a nejde to tam otevřít. V USA verzi je tam + a i -. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 A teď koukám, že to jde jen v modrém, ale v zeleném to v USA nejde ani zavřít. Nu což pojedu v modré USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Možná je problém na mé straně, ale dříve se mi to nestávalo... Jedu Ch. na NTB a nebo na iP, každá "krabička" měla svou verzi zobrazení. Nyní, když se přihlásím v NTB po prohlížení v iP., zůstává mi zobrazení iP a já ho musím přehodit. A samozřejmě to platí i opačně, pokud jdu na Ch. v iP. po předchozí návštěvě v NTB. Sakra, snad se to dá pochopit, co jsem chtěl říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Já pro jistotu dám opět obrázky USA verze a pak CZ verze, tam to prostě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Mám stejný problém jako Pikec :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Tak už jsem klidnější, poslední dobou se mi za den x krát objeví hláška, viz. příloha. Myslel jsem, že je chyba na mém přijímači. Jinak díky za fórum, je úžasné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delikvent Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Já pro jistotu dám opět obrázky USA verze a pak CZ verze, tam to prostě není. Kolego mam podobny problem ale v tom ze mi njede rozbalit Sledovane temata jen v USA verzi .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 A Tapatalk na iP5 porad nefunguje. Ja vim, je to forum zadarmo, ale kdyby mi nekdo tekl, co stoji stahnout zdarma plug-in a nabouchat to tam, rad bych si snad i priplatil... Pardon, vylil jsem si srdce. Fakt mi tahle funkcionslita chybi, nesnasim se milionkrat za den prihlasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Omlouvám se všem, update fora se nepodařil a zhavarovalo to. Řešíme s výrobcem, proč a jak to napravit. Důsledkem toho také nefunguje Tapatalk plugin, za což se omlouvám!Termín oprav: ASAP, ale neznámý, pracujeme na tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Ok, diky za aktualni informace. Drzim pslce, at se dilo povede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Omlouvám se všem, update fora se nepodařil a zhavarovalo to. Řešíme s výrobcem, proč a jak to napravit. Důsledkem toho také nefunguje Tapatalk plugin, za což se omlouvám!Termín oprav: ASAP, ale neznámý, pracujeme na tom. Tak aspon uz vím, čím to je :-), tak snad se to co nejrychleji opraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 este jeden poznatok, pri prehliadani pocitacovej verzie fora cez android mobil (nie mobilna verzia) to pri kazdom otvoreni noveho okna a temy vyhadzuje chybu, ktoru treba odkliknut.. stranku napriek tomu vsak otvori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Já bych přidal svou trošku do mlýna: při prohlížení mobilní verze fóra v browseru to po kliknutí na přehled všech dnešních článků vyhodí chybovou hlášku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Mohu se zeptat, jak to vypadá s tím TapaTalk pluginem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.