Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Nepředpokládám, že bude můj dotaz zodpovězen, protože se na mé otázky, které se týkaly různých update fór od roku 2006 nikdy nereagovalo. Zvykl jsem si. Přesto si nedám pokoj. Byl nějaký zvláštní důvod, zkrátit nadpis vlákna o tolik znaků ? Nyní při založení příspěvku, který se týká hodinek, musím jejich název zcela nelogicky dělit. Vznikají tak nesmyslné patvary. Viz zde. KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 V 3. 2. 2013 v 17:42, Snow napsal: Nepředpokládám, že bude můj dotaz zodpovězen, protože se na mé otázky, které se týkaly různých update fór od roku 2006 nikdy nereagovalo. Zvykl jsem si. Přesto si nedám pokoj. Byl nějaký zvláštní důvod, zkrátit nadpis vlákna o tolik znaků ? Nyní při založení příspěvku, který se týká hodinek, musím jejich název zcela nelogicky dělit. Vznikají tak nesmyslné patvary. Viz zde. KLIK Nikdy se na tom nic vědomě neměnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 to Chronomag - á vida, tak jsem se po sedmi letech dočkal . Děkuji. Měnilo, neměnilo. Faktem zůstává, že se počet znaků snížil minimálně o polovinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ak-ak Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Prosim o zpravu tykajici se "tapatalku". Bude mozne skrze nej forum prohlizet? Pripadne kdy tomu tak bude? Dekuji za reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 5:00, ak-ak napsal: Prosim o zpravu tykajici se "tapatalku". Bude mozne skrze nej forum prohlizet? Pripadne kdy tomu tak bude? Dekuji za reakciProč nejprve píšeš a nehledáš??? Fórum k tomu je zde. Střílet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Ahoj, mám problém se dostat na stránku s fotogaleriemi - i když jsem normálně přihlášený.Šlo by to nějak vyřešit?Díky moc předem, A.PS: Napřed jsem se ptal v e-mailu, ten se mi ale vrátil jako nedoručitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Dobře, otázka je už zodpovězena skutkem, galerie se přesunula do všeobecné části, díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.