Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

nahodou to vebec nevyzera zle. Miyota by mi asi nevadila. Maj som ju v Magrette a uplne v poho. Ziadne opisovane neresti typu nepokojny chod sekundovky a pod. som nezaregistroval...

a nova MiYota 9000 seria...ako pise kolega....minimalne porovnatelna s ETA

Konecne daco INE.

Spracovanie vyzera tiez dost dobre

Upraveno uživatelem Leviathan
  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

moc zajimavy hodinky.

par bodu co me v rychlosti napadlo:

plusy:

- koncept

- technologie

minusy:

- trendy zalezitost

- miyota

- mineralni sklo

Odesláno

Sevenfriday se mi dlouhodobě líbí, když je tu prodával stig, tak jsem o koupi hodně přemejšlel, ale ta velikost je prostě moc...když si vezmu jak na ruce vypadaj Monaca, tak tohle by zkrátka nefungovalo

Odesláno (upraveno)

Hysterií bych to zrovna nenazýval, ale zkrátka u tohoto typu hodinek a tvaru pouzdra je ta velikost pro mě obří...samozřejmě to spoustě lidí nevadí (spíše naopak), takže je to asi dobrej tah (zvlášť když si vezmeme, že jde vlastně o designový hodinky a tam se velikost prostě nosí)

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Hysterií bych to zrovna nenazýval, ale zkrátka u tohoto typu hodinek a tvaru pouzdra je ta velikost pro mě obří...samozřejmě to spoustě lidí nevadí (spíše naopak), takže je to asi dobrej tah (zvlášť když si vezmeme, že jde vlastně o designový hodinky a tam se velikost prostě nosí)

samozrejme sem to myslel jako for. Myslim,ze pro normalni noseni to bude docela orisek. Ale jak rikas,jsou to designovky a v porovnanim s uboat velikosti budiku porad Ok
  • po měsíci...
Odesláno

A nevíš ceny? Psal jsem jim a neodepisujou... Jinak dneska jsem si psal se Sevenfriday a zítra maj odhalit novej model V3 a v listopadu se má začít prodávat. V květnu pak maj prodávat i ten vodotěsnej obal na P a M modely a na V už to vymejšlej taky. Jinak tenhle tejden by je měl mít Pohanka v Brně :-)

• po měsících...
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

http://www.sevenfriday.com/shop/en-cz/watches/v-series.html

A pak, že už nic nového nejde vymyslet, Steinharte.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...