Přejít na obsah

Martinčervený

Členové
  • Příspěvky

    24
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Breitling, Tudor, Sevenfriday

Návštěvy profilu

1 055 zobrazení profilu

Martinčervený's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. To jsem udělal, bohužel už A17366 nemají (nezmínil jsem referenci - omlouvám se, nesháním ty nové ale předchozí SO). Ale už to řeším, díky!
  2. Ahoj všem! Mám prosbu na majitele SO 44. Řeším jakou velikost Superoceanů a chci se zeptat jestli tu není nějaký člen, který je má a mohl bych se s ním na pár minut potkat v okolí Příkopů nebo Národky v Praze a zkusit si je? Káva/pivo/limo na mě! díky moc
  3. Zdravím! dostal jsem se z pozůstalosti k několika archům plných známek... je tu někdo, kdo by se v tom vyznal a případně poradil jakou mají známky hodnotu a kde a jak to případně prodat a co si nechat? Děkuju za každou radu!
  4. Zdravím, je v Praze někdo, kdo by i prodával díly pro modifikace Seiko? Jako lunety apod? Děkuju
  5. Super obchod (já nakupoval) a děkuju ještě jednou za trpělivost a komunikaci, ikdyž jsem to protahoval a 10x změnil.
  6. Můj 1. obchod zde na fóru a největší spokojenost. Rychlá komunikace, super dohoda na všem od zaslání fotek, platby po dopravu, vše bez problému. Doporučuji :-)
  7. Tak youtuberství zrovna ne, ale shodou okolnosti jsem pracoval nějakou dobu pro obchodníka s cennými papíry, kde jsem tyhle věci řešil a svým způsobem v tom stále jsem tak třeba pomůžu :-)
  8. Nečekal bych zrovna na foru, kde se lidi baví o luxusních špercích, že někdo bude zastávat takový názory :-D Abych Vám udělal radost ze života a uklidnil Vaše rozhořčení, tak já mám lopatou odházeno a kolečkem odježděno možná víc než vy dva dohromady a ještě k tomu zadarmo :-D Jinak děkuju za ostatní názory, třeba se tu brzy objeví nový eshop :-)
  9. Traffic nemám, popravdě je to spíš zatim jenom nápad, pracuju pro několik kluků, co affil dělají s několika produkty a s jejich pomocí bych nějak rozjel tohle. Určitě do toho nechci hrnout nějaký statisíce na kampaně, je to spíš taková věc pro radost. Je mi jasný, že konverze na AP bude asi ,,TROCHU" nižší než na certiny, pak ale bude někde nějaká pomyslná hranice, kde si lidi raději zajdou koupit hodinky do krámu než aby je vzali přes net a čekali, než přijdou, protože tam budou jenom o pár tisíc levnější. Máš zkušenost s affilem na hodinky nebo jiný šperky? :-)
  10. OK, děkuju. Já právě našel že několik známých světových eshopů nabízí affil, ale zase si řikám, že u nás nebude tolik lidí, kteří by si koupili Rolády, Breitlingy nebo takový hodinky z eShopu ze zahraničí. Provize bude asi za takový hodinky zase dost vysoká, ale radši přemejšlim, jaký značky a za jaký ceny by se mohly tímhle způsobem prodávat nejvíc.
  11. Zdravím, má tady někdo zkušenost s affiliate u hodinek? :-) Zvažuju už delší dobu propagovat několik převážně zahraniční eshopů a značek, ale furt přemýšlím, jaké značky se tady u nás mohou přes net nejvíc prodávat, nechci zase vyhodit peníze za reklamy a web, když z toho pak nic nebude :-) Propaguje tady někdo někoho? Někde jsem tu narazil jenom na lehké náznaky, že tu někdo něco takovýho dělá :-P Díky za všechny názory
  12. Zdravím, nemáte někdo účet na UhrForum.de a zkušenost s nákupem tam a posláním do ČR? :-)
  13. A nevíš ceny? Psal jsem jim a neodepisujou... Jinak dneska jsem si psal se Sevenfriday a zítra maj odhalit novej model V3 a v listopadu se má začít prodávat. V květnu pak maj prodávat i ten vodotěsnej obal na P a M modely a na V už to vymejšlej taky. Jinak tenhle tejden by je měl mít Pohanka v Brně :-)
  14. Konečně jsem je v čr dohledal, dělal je chvíli Koscom, teď je maj v Karlově uličce na Praze 1, maj jak P/M/V serii a měli by je mít na letišti...
×
×
  • Vytvořit...