Přejít na obsah

Roland Kemnner

Peegee

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 142
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dnes mi pan Kemmner napsal, že dal kukačky do kupy thumbsup_anim.gif

Zítra letím do Fíííja převést peníze, i když nerad posílám předem...

Po obdržení platby odešle DHLkem.

1. týden v lednu se snad budu moct "pochlubit"

Těším se speak_cool.gif

Tak to jsem zvědav :P určitě se tu pak pochlub i fotkama :) a jaký sis vlastně nechal dělat? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem zvědav :P určitě se tu pak pochlub i fotkama :) a jaký sis vlastně nechal dělat? :)

Model Marine, strojek Unitas 6498-1

a ...

zbytek až v recenzi whistle.gif

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jestli vidim dobře tak jsou tam modrý ručičky = to se mi nehorázně líbí. Plus kombinace s těm římskými čísly. Na kolik se vyšplhala cena? :D Mám zálusk :D

P. S. Ty modrý ručičky se mi nejvíc zalíbily na Hamiltonech Navy Pioneer limitce, plus jedny Stowy, myslim že model Antea má taky modrý ručičky. Vypadá to hodně dobře.

Odkaz ke komentáři

Tak se nám to celé rozpohybovalo rolleyes.gif ..

- 19.12. potvrzeno sestavení hodinek

- 20.12. dopoledne odeslána platba z účtu ve FIO bance

- 21.12. odpoledne potvrzeno přijetí platby s přáním hezkých vánoc a oznámením, že...

- 22.12. v sobotu v 11h bude odeslán balíček - tracking number mám již dnes

- xx.12. dorazí balíček

Já se poseru, ten Kemmner je naráz nějaký rychlýwhistle.gif

Pánové tipněte si, kdy hodinky dorazí ? Sám jsem zvědav, vidím to nejspíš na pátek 28.12. ??

Odkaz ke komentáři

Jestli vidim dobře tak jsou tam modrý ručičky = to se mi nehorázně líbí. Plus kombinace s těm římskými čísly. Na kolik se vyšplhala cena? :D Mám zálusk :D

P. S. Ty modrý ručičky se mi nejvíc zalíbily na Hamiltonech Navy Pioneer limitce, plus jedny Stowy, myslim že model Antea má taky modrý ručičky. Vypadá to hodně dobře.

361 + 6 poštovné + 3 Euro za převod z Fíía . Kurz 25,60 Kč

Odkaz ke komentáři

přiznám se, že jeho B-uhr mě zaujaly. proč? soubor:velikost pouzdra+mechanické+SIGNOVANÝ CIF. levnější než steiny a archimede(jasně strojek...) ten cif bez loga je u mě trošku "o tom, na co mám mentálně" :crying_anim02: :crying_anim02: .takže ikdyž je pod černou, ale logo tam je... = FPOHO. :king:

Odkaz ke komentáři

Dnes ráno mě na poště čekalo překvápko..

Hodinky jsou na doručovací poště, hlásí paní do telefonu.

Posílám první fotky, foceno telefonem:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pan Kemmner přiložil i vánoční dárek clap.gif :

Farmářská šunka z oblasti Wildbad (Schwarzwald)

Respekt Rolande notworthy.gif

Odkaz ke komentáři

Dnes ráno mě na poště čekalo překvápko..

Hodinky jsou na doručovací poště, hlásí paní do telefonu.

Posílám první fotky, foceno telefonem:

neco me to napadne pripomina... ze by toto?

Odkaz ke komentáři

To mas sice Peto pravdu,na druhou stranu je to stejny,jako B-Uhr,ten mustr je lety proverena kvalita a dela to vice firem,stejne jako u tohohle,ono co by si chtel vymejslet...lidem se to libi...Stowa tohle taky nevymyslela,byt byla skutecnym dodavatelem B-Uhren...to samy u "deck" watch...

Odkaz ke komentáři

To mas sice Peto pravdu,na druhou stranu je to stejny,jako B-Uhr,ten mustr je lety proverena kvalita a dela to vice firem,stejne jako u tohohle,ono co by si chtel vymejslet...lidem se to libi...Stowa tohle taky nevymyslela,byt byla skutecnym dodavatelem B-Uhren...to samy u "deck" watch...

fair point - tezko dneska najit plne originalni design...

Odkaz ke komentáři

a s tim ja mam prave dost problem,nebudeme si nic nalhavat,vetsina peknych,treba i dost drahych hodinek je vetsinou inspirovana slavnejsim a drazsim braskou,ale brali-li bychom to do dusledku,tak si vetsina nadsencu nekoupi nikdy nic,coz je kravina...jenom ta inspirace nesmi bejt moc prehnana:-) Ja mam dodnes nocni mury z tech tvejch Tudoru:-)To je fakt krasa..ale tech hodinek,ze kterejch nespim,je pytel,cili....vo tom to asi cely je:-)

Odkaz ke komentáři

a s tim ja mam prave dost problem,nebudeme si nic nalhavat,vetsina peknych,treba i dost drahych hodinek je vetsinou inspirovana slavnejsim a drazsim braskou,ale brali-li bychom to do dusledku,tak si vetsina nadsencu nekoupi nikdy nic,coz je kravina...jenom ta inspirace nesmi bejt moc prehnana:-) Ja mam dodnes nocni mury z tech tvejch Tudoru:-)To je fakt krasa..ale tech hodinek,ze kterejch nespim,je pytel,cili....vo tom to asi cely je:-)

Já měl jasnou představu.

Elegantní hodinky, mechanický strojek, safír a hlavně cifr s římskými indexy.

A Kemmnera jsem volil protože jsem individualista. Steinhart a Stowa mi nic neříká.

Raději budu mít na ruce hodinky, které složil nějaký chlápek doma na koleni smile_anim.gif.

No a na "značkovou" předlohu, podle které vznikl tento typ hodinek nemám hrachy ..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...