Micey Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 misoo dík. Něco takovýho, možná s kontrastnim (bílým) prošitím..
misoo Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 s bielym presitim potom cierny alebo najlepsie ked kupis oba !
Vit Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Pletu se nebo má ten ciferník takový ten efekt, že vypadá jako by byl jemně škrábaný? (neumím to popsat)Většinou jsem to viděl provedené od středu k okraji, ale tady to vypadá, že je to provedeno vertikálně - to jsem ještě neviděl.
Micey Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Vit: Jojo.. jak ty to neumíš popsat, já to neumim ani vyfotit:) Ale vypadá to dobře, hlavně na slunci..
Vit Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Vit: Jojo.. jak ty to neumíš popsat, já to neumim ani vyfotit:) Ale vypadá to dobře, hlavně na slunci.. Kecáš, vždyť jsi to vyfotil: EDIT: a už mě s nima nedráždi, úplně zbytečně jsem našel třeba toto: ZDROJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem Vit
Micey Odesláno 22. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Jsou fotogenický.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 A jednu předvánoční černobílou. Furt mě bavěj, akorát mi víc a víc vadí, že nejsou menší. Pak by byly perfektní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 daj zopar foto na ruke a my ti povieme ci su ti velke alebo nie...
Micey Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 může bejt - rychlá mobilovka od stolu, zápěstí něco přes 18cm. Ony mi vyloženě velký nejsou, ale prostě by jim ty dva mm dolů slušely.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 povedal by som, ze fyzicky su ti uplne v pohode, ale tematicky by im fakt ten milimetrik dole slusal lepsie. mozno keby to boli tie tmave co su viac pilotky, tak by to bolo aj tematicky koser
Micey Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 misoo: No jo, ony maj ty jejich tmavý pilotky totiž úplně stejný pouzdro. Šetřit se musí
misoo Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) ved prave, rovnake puzdro - velkost, ale iny cifernik, su to viac pilotky, tie tvoje su povedal by som elegantnejsie pilotky az mierne oblekovky, a tym by slusal mensi rozmer ako cistokrvnym pilotkam inac som ich pred par dnami okukoval nazivo a fakt krasa... Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem misoo
Micey Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Mně to nevykládej:) Jinak ještě idiotštější (nenositelnou) velikost maj želbohu tydle, ikdyž jinak pohříchu povedený..zdroj: http://mikadowatch.seesaa.net/article/298091430.html
misoo Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 jj velmi pekne, keby dali nejakych 42 aj by ich ludia kupovali, takto su to len hodinky do zbierky, pripadne pre zopar malo ludi s velkymi rukami...
ouskavl Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Ahoj, paráda! Že se Ti ty definitivní vždycky tak povedou, krásnej číselník, krásnej rotor, a na Tvojí ruku velikostně v pohodě.
Micey Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Čus, jojo, ty definitivní se vždycky tak povedou.. Hezky napsáno:) Tebe ty IWC furt držej, předpokládám..
El Nano Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 V jednoduchosti je krása, parádní hodinky
ouskavl Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Čus, jojo, ty definitivní se vždycky tak povedou.. Hezky napsáno:) Tebe ty IWC furt držej, předpokládám..Když kouknu do jinýho vlákna, tak jsem Ti je stihl pochválit na poslední chvíli co? IWC jasně, ale srdcovka jsou Perrelety!
Micey Odesláno 22. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Tak jsem po nejaky dobe sezdal, ze jsou natolik dobry, ze bych si je mel poridit zase. A tentokrat k nim v Koscomu dostal paradni krabicku s letadlem:) Skoda ze se Alpina posouva vic a vic do vod quartzu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se