Petr28 Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Pro ty co by hledali informace a měli zajem. V pondělí 19 mi přišly Poljotky kalibr 2614. 12.2 jsem psal J. Kampmanovi jestli by se nedaly sehnat (v nabidce jsem je u nikoho nenasel). Ještě ten den odpověděl, že je do 10 dnů sežene ve skladu v Moskvě. Už 14 psal, že je má a může poslat, tak učinil a 19 mi přišly . A ted k věci. Maj 38 x 10mm jak uvadi vyrobce, tedy spíš medium. m= 55g. Řemínek mi přijde kvalitnější než měly Archimedy Outdoor. Archimedy zas víc svítí (viz foto) a trochu hlasitěji tikaj. Trochu mi vadila lehce krive polozena hodinova rucka, tak jsem je opatrne rozebral a rucku narovnal (dynko bylo nedotazene a slo jen pinzetou). Rucicky by mohly byt trochu presneji vyrobene. Rezerva chodu 44h a naky drobny. Pak se zastaví. (po krátkem povzbuzení třeba jěště 30min běží) Co mi však hodně překvapilo, byla přesnost. Za prvních 24h se spozdily jen o 5s (přes noc skličkem nahoru). Dalsi noc jsem je dal sklickem dolu a 4s pres noc dohnaly. Necekal jsem u ruskych, da se rict levnych hodinek takovou presnost. Psal jsem panu Kampmanovi a rikal, ze kdyz je nutne, tak ze doladuje na svem "watch - machine" (pak jsem to nasel tady http://www.poljot24.de/en/pd766490303.htm?...m?categoryId=0). Přesnost stále do 5s/den. Většinou přes noc naberou 2-5s a přes den to samé zpomalý. Největší vliv - teplota. Barkhorn, Galland, Hartman... se asi obrací v hrobě, ale válku prohráli a hodinky je to poslední co od nich Rusové zkopčily, že. (aspon tak se uklidnuju ja ) Jeste cena 70+10EUR, tedy 2254 Kč (bez oplatky )
rur Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Kdeže jsi je objednal? Dej prosím nějaký internetový odkaz.
rur Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Kdeže jsi je objednal? Dej prosím nějaký internetový odkaz. vždyť to tam píše tady:http://www.poljot24.de/ AT hledam jak hledam nenašel jsem
Skyraider Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Nejmenovaný člen našeho aeroklubu říká, že nejhorší je práce s lidma :-)
dogee Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 zajímá mě ta cena, 70teuro, tak levny hodinky Kampman na webu ani nema jak se ti povedlo uhadat ??
dogee Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 pokud je to 70 ? za DODO tak to potom jo Ale i tak je tato cena zajímavá Tyto hodinky jsou moc pekne, libi se mi vic nez aviatory co ma kampman bezne v nabidce. Nejsou to nahodou tyto hodinky http://www.poljot.ru/clock/en/item/15.html?html ??
Petr28 Odesláno 22. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2007 No jasně že to jsou oni. Taky jsem je zprvu videl na strankach Poljotu a pak se začal pídit, kde by se daly sehnat. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=396&p=3 Napiste kampmanovi (Kampmann*Poljot24.de) mail, jestli je chcete. Urcite se domluvite. Cenu jsme nesmlouvali, proste napsal pevnou 70 a 10EUR doprava. to YPO: Kdyz vemu v uvahu temer trojnasobný ceny oproti Archimedkam, tak jsem naprosto spokojenej. Byl jsem v úžasu co lze koupit za 6250Kč. To byly díli sesypany v krabici. A jeste neseštelovany.. Navic byly problemy s prodejcem. (balik se mi vracel apod.) to Skyrider: Tyto poljoty budou tocit nad Letkovem (samozrejme po povinnych se kouknou i jinam ). to dogee: Presne tak já, ty klasicky Aviatory jsou super, ale na moji ruku uz moc velky.
Petr28 Odesláno 22. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2007 Ještě jedna zajímavá informace. Po 15min. pobytu v mrazaku se zpomalí o 20s. A to jsou z Ruska Víc už je trápit nebudu..
Scénic Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 No jasně že to jsou oni. Taky jsem je zprvu videl na strankach Poljotu a pak se začal pídit, kde by se daly sehnat. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=396&p=3 Napiste kampmanovi (Kampmann*Poljot24.de) mail, jestli je chcete. Urcite se domluvite. Cenu jsme nesmlouvali, proste napsal pevnou 70 a 10EUR doprava. to YPO: Kdyz vemu v uvahu temer trojnasobný ceny oproti Archimedkam, tak jsem naprosto spokojenej. Byl jsem v úžasu co lze koupit za 6250Kč. To byly díli sesypany v krabici. A jeste neseštelovany.. Navic byly problemy s prodejcem. (balik se mi vracel apod.) to Skyrider: Tyto poljoty budou tocit nad Letkovem (samozrejme po povinnych se kouknou i jinam ). to dogee: Presne tak já, ty klasicky Aviatory jsou super, ale na moji ruku uz moc velky. Tak jsi asi měl štěstí na jeden z posledních kousků. Včera jsem psal Kampannovi, dnes jsem dostal odpověď, že už hodinky nejsou a asi nebudou. a =(
BUBÁK Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 http://www.luxusnihodinky.cz/index.php?cat...bb40ae01f79e741
Petr28 Odesláno 27. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Tak to mi mrzí, aspoň si těch svých budu víc vážit. Na tom odkazu od Bubaka jsem teda mimo těch pár Poljotů našel jen samou čínu.
BUBÁK Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Tak to mi mrzí, aspoň si těch svých budu víc vážit. Na tom odkazu od Bubaka jsem teda mimo těch pár Poljotů našel jen samou čínu. Tak, tak, všechno Čína , ale u těch pár Poljotů vcelku dobré ceny.
Scénic Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Tak to mi mrzí, aspoň si těch svých budu víc vážit. Na tom odkazu od Bubaka jsem teda mimo těch pár Poljotů našel jen samou čínu. Nemá tě co mrzet. :cool: A užij si je a =) !
Petr28 Odesláno 9. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Tak je to zajímaví, ale po nějakých 3týdnech každodeního nošení se přesnost zhoršuje. Včera se za den zpomalily už o 12s. Přes noc se pořád o3-5s zrychlujou.
Kada Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Taky přídám několik fotografií. Hodinky mám též od Juliana,nakonec se mu podařilo ještě jedny sehnat.Zatím jdou přesně cca +2 sec za noc. Jsou opravdu jednoduché a tím velmi elegantní.Tímto děkuji Petr28 za info.
Milda Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2007 Tak jsem komunikoval s Julianem a uz je nema o:)
Dynno Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2007 Tak to mi mrzí, aspoň si těch svých budu víc vážit. Na tom odkazu od Bubaka jsem teda mimo těch pár Poljotů našel jen samou čínu. Tak, tak, všechno Čína , ale u těch pár Poljotů vcelku dobré ceny. A už to aj pár dní nefunguje, že?
Milda Odesláno 3. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2007 Nemate nekdo nejaky typ, kde je jeste koupit ?
Petr_S Odesláno 3. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2007 Nemate nekdo nejaky typ, kde je jeste koupit ? Tak jedině hlídat Ebay, tam mívají ještě nějakou setrvačnost, případně se mohou objevit nějaké nošené.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se