Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro ty co by hledali informace a měli zajem.

V pondělí 19 mi přišly Poljotky kalibr 2614. 12.2 jsem psal J. Kampmanovi jestli by se nedaly sehnat (v nabidce jsem je u nikoho nenasel). Ještě ten den odpověděl, že je do 10 dnů sežene ve skladu v Moskvě. Už 14 psal, že je má a může poslat, tak učinil a 19 mi přišly banana.gif.

A ted k věci.

Maj 38 x 10mm jak uvadi vyrobce, tedy spíš medium. m= 55g. Řemínek mi přijde kvalitnější než měly Archimedy Outdoor. Archimedy zas víc svítí (viz foto) a trochu hlasitěji tikaj. Trochu mi vadila lehce krive polozena hodinova rucka, tak jsem je opatrne rozebral a rucku narovnal (dynko bylo nedotazene a slo jen pinzetou). Rucicky by mohly byt trochu presneji vyrobene.

Rezerva chodu 44h a naky drobny. Pak se zastaví. (po krátkem povzbuzení třeba jěště 30min běží)

Co mi však hodně překvapilo, byla přesnost.

Za prvních 24h se spozdily jen o 5s (přes noc skličkem nahoru). Dalsi noc jsem je dal sklickem dolu a 4s pres noc dohnaly. Necekal jsem u ruskych, da se rict levnych hodinek takovou presnost. Psal jsem panu Kampmanovi a rikal, ze kdyz je nutne, tak ze doladuje na svem "watch - machine" (pak jsem to nasel tady http://www.poljot24.de/en/pd766490303.htm?...m?categoryId=0).

Přesnost stále do 5s/den. Většinou přes noc naberou 2-5s a přes den to samé zpomalý. Největší vliv - teplota.

Barkhorn, Galland, Hartman... se asi obrací v hrobě, ale válku prohráli a hodinky je to poslední co od nich Rusové zkopčily, že. (aspon tak se uklidnuju ja :) )

Jeste cena 70+10EUR, tedy 2254 Kč (bez oplatky :( )

Odesláno
Kdeže jsi je objednal? Dej prosím nějaký internetový odkaz.

vždyť to tam píše :) tady:http://www.poljot24.de/

AT hledam jak hledam nenašel jsem :(

Odesláno

No jasně že to jsou oni. Taky jsem je zprvu videl na strankach Poljotu a pak se začal pídit, kde by se daly sehnat.

http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=396&p=3

Napiste kampmanovi (Kampmann*Poljot24.de) mail, jestli je chcete. Urcite se domluvite. Cenu jsme nesmlouvali, proste napsal pevnou 70 a 10EUR doprava.

to YPO: Kdyz vemu v uvahu temer trojnasobný ceny oproti Archimedkam, tak jsem naprosto spokojenej. Byl jsem v úžasu co lze koupit za 6250Kč. To byly díli sesypany v krabici. A jeste neseštelovany..

Navic byly problemy s prodejcem. (balik se mi vracel apod.)

to Skyrider: Tyto poljoty budou tocit nad Letkovem :) (samozrejme po povinnych se kouknou i jinam :) ).

to dogee: Presne tak já, ty klasicky Aviatory jsou super, ale na moji ruku uz moc velky.

Odesláno

Ještě jedna zajímavá informace.

Po 15min. pobytu v mrazaku se zpomalí o 20s.

A to jsou z Ruska :)

Víc už je trápit nebudu..

Odesláno
No jasně že to jsou oni. Taky jsem je zprvu videl na strankach Poljotu a pak se začal pídit, kde by se daly sehnat.

http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=396&p=3

Napiste kampmanovi (Kampmann*Poljot24.de) mail, jestli je chcete. Urcite se domluvite. Cenu jsme nesmlouvali, proste napsal pevnou 70 a 10EUR doprava.

to YPO: Kdyz vemu v uvahu temer trojnasobný ceny oproti Archimedkam, tak jsem naprosto spokojenej. Byl jsem v úžasu co lze koupit za 6250Kč. To byly díli sesypany v krabici. A jeste neseštelovany..

Navic byly problemy s prodejcem. (balik se mi vracel apod.)

to Skyrider: Tyto poljoty budou tocit nad Letkovem :) (samozrejme po povinnych se kouknou i jinam :) ).

to dogee: Presne tak já, ty klasicky Aviatory jsou super, ale na moji ruku uz moc velky.

Tak jsi asi měl štěstí na jeden z posledních kousků. Včera jsem psal Kampannovi, dnes jsem dostal odpověď, že už hodinky nejsou a asi nebudou. :( a =(

Odesláno

Tak to mi mrzí, aspoň si těch svých budu víc vážit.

Na tom odkazu od Bubaka jsem teda mimo těch pár Poljotů našel jen samou čínu.

Odesláno

Tak, tak, všechno Čína :(, ale u těch pár Poljotů vcelku dobré ceny. ;)

Odesláno

Nemá tě co mrzet. :cool: A užij si je :) a =) !

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak je to zajímaví, ale po nějakých 3týdnech každodeního nošení se přesnost zhoršuje.

Včera se za den zpomalily už o 12s. Přes noc se pořád o3-5s zrychlujou.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Taky přídám několik fotografií. Hodinky mám též od Juliana,nakonec se mu podařilo ještě jedny sehnat.Zatím jdou přesně cca +2 sec za noc. Jsou opravdu jednoduché a tím velmi elegantní.Tímto děkuji Petr28 za info.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak, tak, všechno Čína :(, ale u těch pár Poljotů vcelku dobré ceny. ;)

A už to aj pár dní nefunguje, že?

Odesláno

Nemate nekdo nejaky typ, kde je jeste koupit ?

Tak jedině hlídat Ebay, tam mívají ještě nějakou setrvačnost, případně se mohou objevit nějaké nošené.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...