Vit Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Celkem zajímavý nápad. Pouzdro mě nepřekvapilo, ale ten tah ano.Zajímalo by mě, co ten tah udělá, když se nasákne vodou a nabobtná. ZDROJ
CEGY Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Předešel bych tomu tím, že bych to lákl nějakou voděodolnou lazůrou.
Chocholusik Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 aku to ma WR ? predpokladam ze clanky tahu sa dotykaju - musel by si vsetko najprv rozobrat, jemne pobrusirt, az tak nalakovatale pokial to spravili z nejakeho bambusu tak ten je celkom OK material, kadejake misky/podlozky na krajanie su z toho...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Podle mě tam bude asi nějakej quartz.
villain83 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Moc zajímavej nápad,i to zpracování vypadá hodně dobře(no jo,já vím,že dříví je tvárnější jak ocel),ale ta trvanlivost asi nebude dlouhá...
Návštěvník jan333 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 zalezi z jakeho je to dreva nektera dreva jsou velice podobna vlastnostem kamene
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se