Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

maji-li cenu, tak jakou!?

Edit: smazání přílohy - prostěradla patří na postel, sem se nevejdou. Viz pravidla, jinak doporučuji maximální počet bodů na jednu stranu 800.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

vyfotil jsem strojek a je to kalibr 96...

Hele já se přehlídl - přehlédl jsem ten automat. tak tyhle, jestli jsou funkční a v opravdu dobrém stavu pouzdra by se té coně mohly přiblížit, ale je to pořád hodně. Já bych to za ně asi nedal - možná proto je ještě nemám doma.

Odesláno

Jestli myslíš že není nikde jejich obrázek, nebo žes je ještě nikde neviděl, tak se není čemu divit. Variabilita pouzder z Primu byla skutečně široká, takže si troufám odhadnout že budou ještě ve verzi s fialovým číselníkem (pokleslá estetika konce sedmdesátých let).

Odesláno

jelikoz jsem zacatecnik,myslel jsem ze cenu mit budou nekde kolem 2500 a koupe by se hodila,nechci ne nich videlat,jen pomalu tvorit sbirku,bo automaty jsou automaty a krasa primek je srdecni zalezitost...

Odesláno

jako je to v "mode" klasika se vraci:) jejich cas prijde a navic clovek nesbira primky na leta, ale desetileti ba dokonce dozivotne:) je s podivem,ze napr.sport igen I je tolik barevnych druhu a cena vysoka a takove masivni oblekovky automaty propadaji.....napr. takove TV 961000 jsou bomba!!!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...