Přejít na obsah

Zavazna koupe zde na foru

JKsro

Doporučené příspěvky

Odesláno

pokud by mi napsal beru, dej c.u., do par dni tam nebyly love, na moji zpravu zajemce neodpovi, pak vystavim prodej znova a dal to neresim. ale je fakt, ze to se mi tu nestalo, a to jsem toho prodal a koupil tady vic, nez vetsina z vas dohromady :)

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

.....Že by se někdo nedostal 14 dnů k internetu je v dnešní době blbost. Před 10 lety bych tomu možná věřil, ale dneska určitě ne.....

Nejde o přístup k internetu, ale měl jsem na mysli třeba pracovní cesta, úraz, atd....

Odesláno

pokud by mi napsal beru, dej c.u., do par dni tam nebyly love, na moji zpravu zajemce neodpovi, pak vystavim prodej znova a dal to neresim. ale je fakt, ze to se mi tu nestalo, a to jsem toho prodal a koupil tady vic, nez vetsina z vas dohromady :)

Ty si obzvláště slušný člověk holt no, kamaráde

Odesláno

Už mi to nedá...přesně tak - kolik obchodů jsi tady realizoval, s kolika členy máš konkrétní zkušenost, kolik jich osobně znáš, že tady rozdáváš rozumy?

no tak dobre. ja jsem k vam prisel, ze mam zajem tez o hodinky - a to vse v dobre cestine. ale urcite ne, abych se s nekym dohadoval jestli mam pravdu ja, nebo nemel, to me opravdu nezajimalo.

myslel jsem, ze zde nejde jen o uzavrenou spolecnost, kde ma jen co rici nejakej starej "mazak". sry, byl to omyl a omlouvam se.

a uz zde nebudu prekazet.

Odesláno

no tak dobre. ja jsem k vam prisel, ze mam zajem tez o hodinky - a to vse v dobre cestine. ale urcite ne, abych se s nekym dohadoval jestli mam pravdu ja, nebo nemel, to me opravdu nezajimalo.

myslel jsem, ze zde nejde jen o uzavrenou spolecnost, kde ma jen co rici nejakej starej "mazak". sry, byl to omyl a omlouvam se.

a uz zde nebudu prekazet.

Můj příspěvek ti měl otevřít oči v tom, že naštěstí ne vše tady funguje, jako v reálném světě. U řady lidí tady dané slovo prostě platí a to je velká přednost tohoto fóra. Aniž bys s tím měl zkušenost (oprav mě, jestli se mýlím), tak jsi psal o tom, jak závazné, znamená ověřené u notáře a o tom, jak jsme všichni stejní jako venku.

Místo, abys uznal, že hodnotíš a popisuješ něco, o čem toho zatím příliš nevíš, tak napíšeš další blábol, urazíš se a demonstrativně píšeš, že zde nebudeš překážet.....to už opravdu komentovat nebudu.

Ostatním sorry za OT a rozhodně tady nechci vyvolávat nějaký flame, poněvadž to nemám ve zvyku a obvykle bývám na všechny příjemný :) Elvine, jestli se ti něco nebude líbit, napiš mi klidně SZ, ať to tady neplevelíme.

Odesláno

... U řady lidí tady dané slovo prostě platí a to je velká přednost tohoto fóra...

ja bych byl opravdu velice rad, kdyby to zde zcela vyjimecne a vseobecne tez platilo a ne jako jinde. opravdu...

ja se nejak moc timto ani neurazim, ale za svuj osobni nazor si chci stacit sam. chtel bych samozrejme zustat u vas.

(jestli se me to ovsem podari...)

Odesláno

Ok, Elvine, Tvá zkušenost zde není dobrá, ale věz, že většina lidí zde, skutečně drží slovo... JKSro, dej to znovu na prodej a nenech cloumat svým majestátem.

Odesláno

ja bych byl opravdu velice rad, kdyby to zde zcela vyjimecne a vseobecne tez platilo a ne jako jinde. opravdu...

ja se nejak moc timto ani neurazim, ale za svuj osobni nazor si chci stacit sam. chtel bych samozrejme zustat u vas.

Elvine, taky tu nejsem bůhví jak dlouho, ale to, jak se "zasloužilí" členové chovají při obchodování, je fakt něco jinýho, než je obvyklé. Osobní zkušenosti na vyžádání:) A za sebe musím říct, že klidně snesu pár šťouchanců bažant-mazák, protože i když to nově příchozím někteří dávají hodně sežrat, tohle je nejpříjemnější internetová komunita, co znám.

Odesláno

Pak doufám, že tě dlouhodobější pobyt na tomto fóru přesvědčí, že ještě existují místa, kde slovo chlapa platí.

Najdou se zde jedinci, kteří se tím neřídí, ale ti si tady většinou už potom ani neškrtnou.

Tvůj názor ti neberu, ale to neznamená, že s ním souhlasím, což jsem zmínil.

A tím bych to považoval za uzavřené.

A doufám, že záležitost s prodejem JKsro se vyřeší, případně přeji úspěšný znovuobnovený prodej.

Odesláno

ví někdo o čem je tohle vlákno ? :D

Konečně někdo položil ten správný dotaz. Možná by bylo dobré to zamknout a ukončit zbytečnou diskusi o tom, že by někdo někdy mohl nedodržet slovo a že ti s více příspěvky jsou snad skvělí spolehliví gentlemani a Ti s méně příspěvky zas tak gently nejsou.wallbash.gif

Odesláno

okay, ja jsem nikde nerikal, ze tady slovo chlapa neplati, ale to slovo to mam taky rad.

a ani jsem zde nemel v umyslu nekdy neco prodat mebo koupit, o tom to neni.

chtel jsem jen trosku varovat o snech, ktere nejsou takrka v dnesni dobe zcela obvykle.

Odesláno

Konečně někdo položil ten správný dotaz. Možná by bylo dobré to zamknout a ukončit zbytečnou diskusi o tom, že by někdo někdy mohl nedodržet slovo a že ti s více příspěvky jsou snad skvělí spolehliví gentlemani a Ti s méně příspěvky zas tak gently nejsou.wallbash.gif

A proč to zavírat ? Mě tohle téma přijde v pořádku. Já jsem tu byl taky poprvé hodně překvapený, když jsem tu od váženého člena kupoval hodinky a on mi napsal "Hodinky jsem ti poslal, až ti dojdou tak mi pošli prachy". Hned jsem věděl, že nejsem v normálním světě :D

Je to takové osvěžující, být součástí komunity, kde se drží slovo. A podle mě ( i když ty jsi tedy jiného názoru ) zde počet příspěvků je významným faktorem. Pochybuji, že by si nějaký místní vážený člen fóra chtěl přidělávat problémy a zvyšovat negativní karmu jednáním, které způsobilo vznik tohoto tématu.

Můžeme si tedy říci, že počet příspěvků nemusí rozhodovat o míře gentlemanovosti člena, ale může dokládat jeho snahu začlenit se mezi lidi, jejichž slovo platí a na které se dá spolehnout. Za zbytečnou bych tedy tuto diskusi nepokládal. Ale to je samozřejmě otázka vkusu.

Odesláno

Nedělil bych a nedělím členy podle počtu přípěvků, doby registrace ani na základě jakési "váženosti" (i když netvrdím, že zde nejsou členové, kterých si osobně velmi vážím a pak je váženými, z mého pohledu, klidně nazývat mohu, to z nich však nemusí dělat vážené i pro ostatní).

Dělím je jen na ty, se kterými mám dobrou, špatnou, nebo žádnou zkušenost. (Jo a pak je tady pár těch, které už mohu nazývat přáteli).

A protože s většinou mám zkušenost dobrou, reagoval jsem.

Řekl bych, že toto vlákno je právě o dobrých a špatných zkušenostech.

Odesláno

Já jen - jakým momentem se místní člen stává váženým?

Podle mě je to zhruba tehdy, když si nováček přečte podstatnou část tohoto fóra a začne si toho člověka na základě jeho fungování zde vážit. Jsou to podle mě členové, kteří hodinkám už trochu rozumí, obchodují s nimi, dokáží se k nim rozumně vyjádřit, dokáží dobře poradit a jejich jednání je bez problému.

Já jsem toto forum asi půl roku jen četl, než jsem napsal první příspěvky a už v té době jsem měl podle mě základní přehled o tom, koho si zde na fóru vážím a poprosím jej o radu a kdo je jen pozér plnící fórum nesmyslnými off-topic příspěvky.

Takže to je můj pohled na to, kdo je "vážený člen chronomagu".....

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...