sy242 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Vybrali jsme je jako dárek našemu šéfovi v práci (v hlasování vyhrály nad Autran & Viala Eremitage). Kupovány u olfert&co, neb v Česku nám nedali srovnatelnou nabídku (1400,- rozdíl). Takže pár fotek tohoto základu od hamiltonu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Pěkné jsou, baže. Co je to ale za plastikovou krabicu ve které si hoví? To nepřišly normálně v té Hamilton krabici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 21. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Pěkné jsou, baže. Co je to ale za plastikovou krabicu ve které si hoví? To nepřišly normálně v té Hamilton krabici?Pokud je mi známo, nechodí hodinky na prodejny kompletované ve finálním balení, ale dělá to až prodejce. Protože krabičky se třeba vyrábějí jinde... Olfert to nechal tak, což je super - ochrana při přepravě byla perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Jsou pěkný což o to, ale na tý třetí fotce nalevo na řemínku. To je odřený nebo jenom kaz fotky? Jinak, pěkný dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Jsou pěkný což o to, ale na tý třetí fotce nalevo na řemínku. To je odřený nebo jenom kaz fotky? Jinak, pěkný dárek Ano, to je po čtyřech dnech nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 moc hezke, vypadaji opravu skvele. prijatelna cena. dostatecne dlouhe a pekne rucicky ukazuji presne na indexy, coz neni v teto cenove kategorii vzdy takovou uplnou samozrejmosti (vsimete si toho nekdy,) pekny svetly cifernik. co tam asi busi za srdecko, ronda nebo eta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 moc hezke, vypadaji opravu skvele. prijatelna cena. dostatecne dlouhe a pekne rucicky ukazuji presne na indexy, coz neni v teto cenove kategorii vzdy takovou uplnou samozrejmosti (vsimete si toho nekdy,) pekny svetly cifernik. co tam asi busi za srdecko, ronda nebo eta?Kalibr je uvedený na dýnku - (ETA) 955.112. Strojek byl důvod proč z výběru vypadly certina nebo tissot - používají strojky základních řad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Esli se nepletu hrali v TAKEN 2 s Liamem Neesonem v hlavni roli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Esli se nepletu hrali v TAKEN 2 s Liamem Neesonem v hlavni roli...Vypadá to, že máš přehled: zde vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Vcera jsem na to koukal a jdou tam nekolikrat krasne videt a ted jsem na ne narazil tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Vcera jsem na to koukal a jdou tam nekolikrat krasne videt a ted jsem na ne narazil tady Franta tomu dal 40 %, jaks to přežil, vypadá to že ty hamiltony jsou tam to nejlepší?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Normalne jsem se dokoukal jak je pozabijel a sel jsem spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se