Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vybrali jsme je jako dárek našemu šéfovi v práci (v hlasování vyhrály nad Autran & Viala Eremitage). Kupovány u olfert&co, neb v Česku nám nedali srovnatelnou nabídku (1400,- rozdíl). Takže pár fotek tohoto základu od hamiltonu:

gallery_2053_250_408353.jpg gallery_2053_250_396320.jpg gallery_2053_250_64242.jpg gallery_2053_250_518868.jpg gallery_2053_250_272526.jpg

Odesláno

Pěkné jsou, baže. Co je to ale za plastikovou krabicu ve které si hoví? To nepřišly normálně v té Hamilton krabici?

Pokud je mi známo, nechodí hodinky na prodejny kompletované ve finálním balení, ale dělá to až prodejce. Protože krabičky se třeba vyrábějí jinde... Olfert to nechal tak, což je super - ochrana při přepravě byla perfektní.

gallery_2053_250_158212.jpg

Odesláno

Jsou pěkný což o to, ale na tý třetí fotce nalevo na řemínku. To je odřený nebo jenom kaz fotky? Jinak, pěkný dárek ;)

Ano, to je po čtyřech dnech nošení.

Odesláno

moc hezke, vypadaji opravu skvele. prijatelna cena. dostatecne dlouhe a pekne rucicky ukazuji presne na indexy, coz neni v teto cenove kategorii vzdy takovou uplnou samozrejmosti (vsimete si toho nekdy,) pekny svetly cifernik. co tam asi busi za srdecko, ronda nebo eta?

Odesláno

moc hezke, vypadaji opravu skvele. prijatelna cena. dostatecne dlouhe a pekne rucicky ukazuji presne na indexy, coz neni v teto cenove kategorii vzdy takovou uplnou samozrejmosti (vsimete si toho nekdy,) pekny svetly cifernik. co tam asi busi za srdecko, ronda nebo eta?

Kalibr je uvedený na dýnku - (ETA) 955.112. Strojek byl důvod proč z výběru vypadly certina nebo tissot - používají strojky základních řad.

Odesláno

Vcera jsem na to koukal a jdou tam nekolikrat krasne videt a ted jsem na ne narazil tady :)

Franta tomu dal 40 %, jaks to přežil, vypadá to že ty hamiltony jsou tam to nejlepší?:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...