long Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Ahoj kolegáčci, dnes je to již úsměvné i když pro mnoho z nás to bylo úsměvné již od samého začátku a navíc ve štědrý den, ale přesto mi to nedá nezeptat se: JAKÉ HODINKY by jste si dali na ruku ,kdyby opravdu reálně hrozily nějaké katastrofy vyůsťující v možný konec světa ??????????? Popis, foto a důvod volby
carpaccio Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Jako předseda klubu paranoiků mám i v tomto ohledu samozřejmě jasno. Myslím tím tedy "konec světa tak jak ho známe", tedy nějaký rozklad civilizace. Na skutečný konec světa se vším všudy plán nemám a tam mi asi budou poprvé v životě hodinky ukradené. V případě přerodu světa do nějakého postapokalyptického módu mám však jasno, s čím na ruce budu opouštět Prahu - na levé ruce to budou Rolex SeaDweller (pokud by byl rozsah katastrofy ne úplně likvidační, je možné, že si udrží nějakou směnečnou hodnotu; zároveň jsou to nejpřesnější mechaniky jaké mám, takže až pochcípají kvarcky, bude to jeden z nejlepších způsobů měření času), na pravé Casio G-Shock Riseman (solární napájení, dokonalá výchozí přesnost, radiová synchronizace po nějakou dobu, poté minimální odchylka; a samozřejmě mají největší šanci mechanicky přežít v náročných podmínkách postapokalyptického světa).
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Nejradši bych všechny , ale bohužel nejsem Saxana. Takže asi mechanické a co nejodolnější(robustní pouzdro a velká WR) a na kovovém tahu. Z toho vyplývá, že nějaké poctivé potápky nebo vojenské hodinky. No a jaké? - To se rozhodnu podle současného stavu a možnosti výběru až to přijde.
mollaris Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Za mě jednoznačně Rolex Submariner! Když umřít, tak s nima na ruce.A pekle je snad vyměním za snížení trestu..
Georf Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 (upraveno) No kdyby náhodou, tak nejlépe se Suunto Ambit... Upraveno 24. prosince 2012 uživatelem Georf
Chobot Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Před koncem světa něco elegantního. A pokud by to vyšlo tak po konci světa něco praktického. Tam by dost záleželo na povaze konce světa. Nevim jak by tikali qartzky po EMP vlně..........asi bych se měl míň koukat na scifáče:D
Onisau Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Jakýkoliv mechaniky A když se rozbijou, tak se seberou nové nějaké oběti která bude mít smůlu a bude slabší... nebo někdo jiný sebere hodinky mně protože slabší budu já ...
Jarett Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Pro jistotu jsem už 20. nasadil Sea-Dweller DeepSea ... nic lepšího neexistuje a beze všech pochybností mne přežijí
Onisau Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 při konci světa bych raději, klidně bez hodinek, zmizel do odlehlých končin jen s dobou flintou a zásobou nábojů
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) Už je po sezoně, ale měl jsem u sebe pro jistotu několikery kvalitní mechaniky. Samozřejmě v tom byly troje primky. Mám na to i svědky, neboť jsme za pražský chronomag očekávali v omezeném počtu konec světa kolektivně. A byl to hezký večer! Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem Honza.manta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se