Z. Paul Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Zdravím osazenstvo Chronofora, chtěl bych se zeptat, kolik stojí, jak dlouho trvá a na co si dát pozor, když půjdu dát vyměnit baterku u vodotěsných hodinek. Neni to žádná značka (kterou byste chtěli slyšet, takže radši noname ), je na nich že jsou WR do 20ATM/200M/660Ft. To mi asi hodinář nevymění v prodejně na počkání co? Aby neztratily vodotěsnost. Hlavně aby mi hodnář neřek, že je to vyměněný, hodinky jsou vodotěsný a já je pak neutopil na Aquáči. Díky za tipy
Karlos Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Baterku ti vymění v každém hodinářství a na počkání. Cena bude v řádu stokorun. Rozdíl bude pouze v tom, jestli dané hodinářství je, nebo není po výměně baterie schopné provést zkoušku vodotěsnosti na těch 20 Atm. Pokud chceš mít jistotu, musíš si vybrat hodinářství, kde jsou na to vybaveni. Hledat takové můžeš na internetu, nebo i zde v sekci Opravy a servis.
dave9014 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 (upraveno) Někde se tu řešilo, že by se ta zkouška neměla dělat na plnou hodnotu WR, vzniká pak riziko poškození hodinek - zvlášť jestli máš třeba poškozený sklo.Jestli si je necháš zkoušet, tak bych se spokojil třeba se zkouškou na 3 až 5 ATM, na koupák by to mělo bohatě stačit Edit: sloh Upraveno 26. prosince 2012 uživatelem dave9014
Felipe007 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 No na 3-5 atm.mu do body stacit asi nebude,ale nech to otestovat na polovinu,tak 100m a vem si doklad,tak mas zaruku,ze te nepodvedou.jinak se většinou dela suchy test tlakovou zkouskou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se