Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Před časem jsem nechal u mistra hodináře pana Tázlara z Nového Města n/M. Pouzdro jsem nechal nově pozlatit jinde a předtím. Chybí mi už jen číselník, takže kdybyste někdo věděli o náhradním nebo o možnosti opravy číselníku za rozumný peníz, ozvěte se, prosím. K hodinkám nemám žádný citový vztah, ale když už jsem to dotáhl takhle daleko, byla by škoda, nechat na nich neopravený číselník. Díky za všechny rady. Přidávám fotodokumentaci vyčištění a repase, třeba to bude pro někoho zajímavé. částečně demontované NH- koroze detail bez pouzdra koroze - pod číselníkem demontované natahovací+řídící ústrojí některé součásti NH demontáž pérovníku vyčištěné součásti pérovníku vyčištěné součásti NH opotřebení korunky zlacená korunka - malý závit
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Report, včetně kontaktů je tady Email na Andreho je tady, ale nevím, jeslti to ještě dělá.Díky, zkusím mu napsat, můžu anglicky? Pokračování fotodokumentace: montáž nat.+ říd.ústrojí hlavní soukolí dtto.včetně můstků krok NH v chodu koroze spodní str. číselníku vyčištění číselníku vyčištění hod.+sek.+ ručky poškrábané víko přebroušené víko
bohus76 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Pěkný report Kamile a pěkné hodinky.A jak to vypadá s těmi Samuraji Tvého syna?Nemůžu najít ani to tvé vlákno kde to bylo.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 A jak to vypadá s těmi Samuraji Tvého syna?Nemůžu najít ani to tvé vlákno kde to bylo. Zatím nijak, dám pak vědět. Vlákno je tady.
SakalMarty Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Výborná fotodokumentace. Nechť ti mohu jenom závidět tyhle GUBy Můžu se tě zeptat na kolik tě to vyšlo celkem? Díky Marty
xcelsion Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Krásný fotoreport, držím palce, aby se brzo našel zachovalý ciferník!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se