Návštěvník admira Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 CA301110SSGYhttp://www.crotonwatch.com/
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Ale, ale. V té změti šrotu, kterou kdysi velmi dobrá značka Croton nyní bohužel nabízí se najdou věru pěkné hodinky. Moc se mi líbí, takové fajn hodinky pro volné chvíl. Mám rád tenhle styl sedmdesátých let. Jo retro, dobře si vlákno nazval, retro to je moje. Jen škoda, toho čehosi jež "zdobí" korunku, oč lepší by bylo vyryté logo.
JimmyTulip Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Jen škoda, toho čehosi jež "zdobí" korunku, oč lepší by bylo vyryté logo. Není to náhodou jen taková ochraná nálepka proti poškrábání, která se prostě jen sloupne?
cody Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Snad. Dobrej postreh! Protoze se mi to take nelibi a kazi to vzhled strasne. Jinak moc peknych hodinek.
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Není to náhodou jen taková ochraná nálepka proti poškrábání, která se prostě jen sloupne?Že by ? To by bylo fajn, hezké, velmi levné hodinky, byla by to příjemná alternativa k už našim zaběhnutým značkám.
USER47 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Není to náhodou jen taková ochraná nálepka proti poškrábání, která se prostě jen sloupne?Pochybuju, že by na těch hodinkách nechali ochranný nálepky při focení katalogovejch promo fotek:).
JimmyTulip Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Pochybuju, že by na těch hodinkách nechali ochranný nálepky při focení katalogovejch promo fotek:). Já zas pochybuju, že by na těch hodinkách nechali takovejhle nezvhlednej bazmek, kterej se k nim vůbec nehodí. Navíc to můžou být fotky z eshopu a tam nevidím důvod, proč by to měli sundavat.
Ruiz.aw Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Má je kolega v práci ..... Je to součást hodinek, je to tam napevno a je to pěst na oko.
gerhard Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Na koži veľmi príjemné. Ide sa do práce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se