Přejít na obsah

CROTON

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Ale, ale. V té změti šrotu, kterou kdysi velmi dobrá značka Croton nyní bohužel nabízí se najdou věru pěkné hodinky. Moc se mi líbí, takové fajn hodinky pro volné chvíl. Mám rád tenhle styl sedmdesátých let. Jo retro, dobře si vlákno nazval, retro to je moje. Jen škoda, toho čehosi jež "zdobí" korunku, oč lepší by bylo vyryté logo.

Odesláno

Jen škoda, toho čehosi jež "zdobí" korunku, oč lepší by bylo vyryté logo.

Není to náhodou jen taková ochraná nálepka proti poškrábání, která se prostě jen sloupne?

Odesláno

Snad. Dobrej postreh! Protoze se mi to take nelibi a kazi to vzhled strasne. Jinak moc peknych hodinek.

Návštěvník Snow
Odesláno

Není to náhodou jen taková ochraná nálepka proti poškrábání, která se prostě jen sloupne?

Že by ? To by bylo fajn, hezké, velmi levné hodinky, byla by to příjemná alternativa k už našim zaběhnutým značkám.

Odesláno

Pochybuju, že by na těch hodinkách nechali ochranný nálepky při focení katalogovejch promo fotek:).

Odesláno

Pochybuju, že by na těch hodinkách nechali ochranný nálepky při focení katalogovejch promo fotek:).

Já zas pochybuju, že by na těch hodinkách nechali takovejhle nezvhlednej bazmek, kterej se k nim vůbec nehodí. Navíc to můžou být fotky z eshopu a tam nevidím důvod, proč by to měli sundavat.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...