Jiří9 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Mě se cal. 96 předbíhal o cca. 25 sekund, tak jsem ho seřídil na cca 3 - 8 sekund, ale z ničeho nic dělá minutu do plusu.Může to být lehce slepený vlásek ,Ohnutý (poškozený) vlásek (třeba jsi do něj nechtíc šáhnul při regulaci) Náraz to znamená-setrvační hřídel . inkablokA nebo už potřebují kompletní generálku strojku Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Může to být lehce slepený vlásek ,Ohnutý (poškozený) vlásek (třeba jsi do něj nechtíc šáhnul při regulaci) Náraz to znamená-setrvační hřídel . inkablokA nebo už potřebují kompletní generálku strojku JirkaHele Lukáši, jak ti psal Jirka, může to být vláskem počínaje a perovníkem konče cokoliv. Nepsal si nám ani jestli ty hodinky byly v posledních cca pěti letech čištěné u hodináře, jestli si do nich lezeš sám za účelem regulace, mohl sis tam zanést nějaký smítko, atd .atd .atd. Jestli si je reguluješ podle oka, nemáš vibrograf, může tam být prostě cokoliv. Sám s tím nic neuděláš, navštiv svého hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 hodinář je čistil údajně komplet před cca měsícem. Rozhodně zajdu k jinému hodináři, tenhle nedělá dobře. Poškrábal ručky a špína zůstala na ciferníku a sklíčku. Datum přeskakovalo po jedenácté hodině. Navíc mu musím říkat přesně, co má udělat. Zkusím je dát k p. Houžvicovi v MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 hodinář je čistil údajně komplet před cca měsícem. Rozhodně zajdu k jinému hodináři, tenhle nedělá dobře. Poškrábal ručky a špína zůstala na ciferníku a sklíčku. Datum přeskakovalo po jedenácté hodině. Navíc mu musím říkat přesně, co má udělat. Zkusím je dát k p. Houžvicovi v MB.Tak Frantu pozdravuj. Kdo ti je dělal předtím, Pařík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Jj, Pařík. podařilo se mi je seřídit. Když je dám korunkou nahoru, tak se zpožďují a na dýnku se předbíhají. Při běžném nošení jdou přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Mimochodem, řešilo se to v jiném vláknu, androidí aplikace Tickoprint, sice primitivní komparátor, ale mě potvrzoval předbíhání/spožďování, takže s její jsem je i já lama dokázal srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se