Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zajdi za Šímou, nech si ukázat pár typů a barev kůže či řemenů, zkonzultuj s odborníkem, kterej se tím živí a nech si něco ušít. Nevyjde tě to o moc dráž než tahleta loterie:).

Odesláno (upraveno)

To People: V případě hodinek šlo o lásku na první pohled. Vesměs ke koupi došlo pouze kvůli nim a ačkoli jsem cca. další měsíc hledal alternativu, nakonec jsem ty Tissoty musel koupit. ;)

To USET47: No, uvidím. Ono je to hrozně subjektivní, odborník by mi doporučil asi to, na čem jsem hodinky koupil.. Nějakou představu o stylu už mám, tím, že mám doma 2 odl?sné řemeny, barevně mám lepší představivost, no ta hnědá, ačkoli bych si ji docela přál, na hodinky moc nejde - a asi proto se v tom tak patlu, protože asi tak nějak vnitřně čekám na zázrak, že někdo najde něco, co mě ma pohled osloví a bude se k hodinkám hodit. Marná věc, můj názor je, že černá je jedinou správnou volbou ;)

Nicméně patlání již bylo hodně, proto si v klidu vše ještě promyslím a poté se pochlubím až s výsledkem. Všem zúčastněným proto zatím děkuji za rady a názory :)

Upraveno uživatelem DenyKr
Odesláno

Jinak ještě něco pro Hanse, s nímž jsem výběr zúžil na 2 řemeny - takto by přibližně oba mohly vypadat:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jinak ještě něco pro Hanse, s nímž jsem výběr zúžil na 2 řemeny - takto by přibližně oba mohly vypadat:

Za me Di-Modell, nazor na krokodyla uz jsem rekl :-)

Odesláno

No já byl osobně skoro přesvědčen, že si koupím ten Rios, naštěstí jsem si ale řekl, že si to nechám ještě projít hlavou a nic jsem zbrkle neobjednával (ostatně to už jsem jednou udělal s tím hnědým řemenem a výsledek byl, jaký byl, že). Tak jsem hledal a nutno říci, že po shlédnutí obrázků na GOOGLE ten řemen nevypadá vůbec špatně - je to asi akurátní kombinace sportovní elegance, která z hodinek jako takových vyzařuje a myslím, že bude všestranně využitelný. Navíc jsem jej našel na tom watch-band-center.com (viz. ZDE), kde mám jistotu rychlého a spolehlivého dodání a navíc, navzdory slevě v tom českém obchodě, stále za lehce lepší cenu.

Před objednáním mám však jeden poslední dotaz a prosím o radu, abych nekoupil pitomost. Bude na tom řemenu fungovat TATO motýlová spona? Pokud ano, asi bych ji rovnou také objednal..

Díky :)

Odesláno

Nic, spona by asi neseděla, neboť jsem si uvědomil, že řemen má ještě kožený podklad, který bude mít odhadem šířku tak 25mm, čili by se do té spony nevlezl. Abych více nespekuloval, řemen jsem objednal a myslím, že jsem udělal dobře. Navzdory všem spekulacím jsem dal na rady ostatních nekupovat krokodýla, ani nic lesklého a koupit klasické bílé prošívání, v tomto případě navíc v lehce sportovním vzhledu a navíc jako benefit voděodolný. Doufám, že ten bezkonkurenčně nejdražší výběr bude tím nejlepším a všem ještě jednou děkuji za rady a trpělivost. Až přijde, hodím sem pro představu foto, jak vypadá :)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak, řemen mám už 2 dny doma a jsem nadšen. Po všech možných kombinacích, spekulacích a zkouškách všeho možného jsem, navzdory počáteční nedůvěře, která zprvu vypadala na minimální šanci jeho koupě, naprosto spokojen. Mám dojem, že byl řemen snad vyroben přímo pro mé hodinky. Je kombinací všeho, co jsem hledal - je atypicky řešený, sportovní, ale použitelný též s něčím formálnějším. Hodinky krásně doplňuje a rozšíření řemenu ve spodní části naprosto přesně kopíruje hranu pouzdra. K tomu všemu je navíc vodotěsný. Za ty peníze to stálo.

Zatím není příliš pohodlný, musí se roznosit. Navíc vinou mého malého zápěstí se zatím dost špatně utahuje, neboť je na mém zápěstí velikostně tak akorát (ba dokonce bych uvítal, kdyby jej bylo možno ještě trošku utáhnout) na poslední dírce.

Pro představu, před větším nafocením do "chlubírny", přikládám foto, spolu s mými starými, již novému majiteli prodanými, Casio hodinkami. :)

Upraveno uživatelem DenyKr
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tvůj průvodce výběrem řemenu k TISSOTkám mě donutil už konečně vybrat a vyměnit řemen u Tissot PRS516.

Z Hirsch Liberty přes black Meyhofer a variantu "hand made" řemenu jsem nakonec skončil u Hadley Roma MS2042.

Trápení s výběrem jsem sledoval a řek´bych, že si ve výběru měl i lepší řemen, než ten "finální". Přijde mi, že trochu "zabil" look hodinek. Ale to je čistě můj subjektivní názor. Ať ti hodinky šlapou a přinášejí nekonečnou radost.

• Po roku...
Odesláno

souhlasím

Ten černej řemen je dobrej:). Je sice opravdu dost brutální, ale to jsou i samotný hodinky, takže pohoda. Ten krokodýl mi nesedí. Ale já si obecně nedovedu představit, na jakej typ hodinek bych dal krokodýla s výrazným bílým prošíváním...

Odesláno

souhlasím s Rios

Presne, na poslednich dvou mi prijde prosivani az prilis jemne. Radeji zvol ten Rios.

EDIT: Ten DiModell je super, sice prositi take nevyrazne, ale vyrazny profil to vyrovna. Podle me by k hodinkam mel sedet :-)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...