Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni, ještě nahrávám jeden můj kousek, který jsem si pořídil nedávno. Jedná se o automaty s power reserve.

Hrozně se mi líbily, vypadají jako hodně retro. Při pohledu z boku jsou vidět ručičky, prostě je miluju :)

Automaty caliber 9100 made by Citizen, upraven výrobcem.

26 kamenů

Power reserve indikátor

Sklíčko je Hesalite crystal - je docela měkké

Průměr je 40 mm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zeppelin ma zopar fajn hodinik. Mne sa paci jeden bicompax model s 7750kou. Ten cifernik vyzera ako smalt...co je moc fajn. Je este chvalim, ze tam necpali nasilu okusane indexy na 6 a 12.

Aj premery su ludske.

Blahozelam

Odesláno

Hm, to jsou první zeppeliny, které se mi fakt líbí. Hned bych do nich šel, kdybych nevěděl, že je stejně nebudu nosit...:) Ale vzhledově jsou parádní, velká gratulace!

Odesláno

Taky mě to překvapilo,většina hodinek od nich je taková nijaká,tyhle se mi moc líbí.Hesalit mám náhodou rád,návodů,jak ho leštit,je tady hafo,zkus vyhledavač a pročítej...

Odesláno

Děkuji, čekal jsem, jak se do mě všichni pustí a jsem docela překvapený kladnými reakcemi.

Zrovna dneska jsem vysvětloval kolegovi, že hodinky nenosím primárně kvůli tomu abych věděl, kolik je hodin, ale abych z nich měl radost.

Jsem si jistý, že Vy všichni to tady pochopíte, ale jinak to lidi moc neberou a klepou si na hlavu sad01_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Vybral si si pekný elegantný model. Na fóre sa už objavilo aj pár iných modelov, nie je to neznáma značka, či snáď nejaký prúser. V pohode. Z tvojich fotiek to tak nie je dobre vidieť, ale 24h ručka je, myslím, červená a celý subciferník je jemne ponorený. Puzdro je tiež fajnovo tvarované do súdka (edit: to už na fotke vidíme :) ).

Upraveno uživatelem StanoBare

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...