Honza.manta Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Aha - takže z tohohle vlaku vystupuji, to není můj šálek kávy.
maccin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Mě zajímala rovněž ta původní varianta. Nová varianta /design a pouzdro/ by pro mě byla asi také v pohodě, musel bych to ale ještě hodně zvažovat, původní mě oslovovala víc, limitka zrovna od Sinnu se mi zamlouvá Ale ten quartz, ten pro mě určitě ne, pokud by byla uvnitř mechanika tak bych si nejspíš nechal říct. Quartz beze mě. Je nějaká šance, že by se upustilo od quartzu?
Lamiczka Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 V 16. 1. 2013 v 8:08, jankoxxx napsal: par stran dozadu som sa vyjadril, ze limitku ako som ju presadzoval ja pochovavam. V 16. 1. 2013 v 8:09, Donuts napsal: Janko to cele odpiskal. Proto je zbytecne zakladat o tehle "nove" limitce dalsi vlakno. V 16. 1. 2013 v 8:42, Honza.manta napsal: Aha - takže z tohohle vlaku vystupuji, to není můj šálek kávy. A opravdu to nechcete dotáhnout a nechat jet 2 limitky paralelně každou ve svém vlákně, pochybuju, že si budou výrazně konkurovat, když jsou každá jiná (kalibr, pouzdro, luneta, design,....). S tím zájmem to vypadalo celkem nadějně a až po změně se spousta lidí začalo odhlašovat.
zekon7302 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Vidím,že o tu původní už zájem není,tohle co vzniklo promně není atraktivní,čili se škrtám.
People Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Zamknite obe tieto diskusie o starej limitke, ktora isla do vecnych lovist, nech sa tu nemnozi plevel s demostracnymi odhlasovaniami. Chce to novu temu!
sashator Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Design se mi líbí, ale taky bych byl více nakloněn mechanické verzi......každopádně si také myslím, že by to Janko měl zamknout a mělo by se začít znovu od začátku
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 takze toto vlakno uspim, prozatim
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.