martin1 Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Moje prvni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Nádhera! Kdes je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 28. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 V Goldtime Corial v Brne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 kde to je? na kolik prisly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2007 Moc pěkné! Mně se od ML moc líbí Pontos s mimostřednou sekundovkou s černým číselníkem na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrR Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2007 Corial je myslim na Ceske naproti Wagneru ale nejsem si uplne jist ci je to presne ten obchod. Souhlasim mooooc pekny, taky se na jedny ML chystam. Este prichystat moji penezenku na to :-). Az Ti nahlas zavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 13. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 kde to je? na kolik prisly? V Olympii. Primo na prodejne je ale nemeli, ja je mel vyhlednute a slecna je musela objednavat v NESTu. Staly cca. 43.000,- Kc. Jinak se omlouvam, ze reaguji tak pozde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 13. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 Jsem z nich zatim stale nadseny, ale zaroven zacinam premyslet o nejakem dalsim kousku ... tentokrat bych rad cerny cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 Nádherný, teda tys to vzal z ostra :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se