Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takze v prvom rade sa ospravedlnim za nie moc prijemne citanie,vdaka comu neboli pouzite medzerniky medzi slovami,neviem pisal som to vo worde,no a pred tym nez som to uverejnil vsetko bolo v poriadku,takze sa ospravedlnujem ze je to vsetko tak v kope! zopar z vas sa do mna "obulo" ohladom ceny..mate pravdu zle som zostilizoval vetu..ale co sa tyka danich cien a stavu hodiniek,tak som vobec "nestrielal vedla do terca"..spominal som ze na eBay som stravil za posledny mesiac vela casu,hladel som na hodinky v "top stave" a uprave,urcite by som si nekupil "stare osuchane auto" ako jeden z clenov podotkol..ta cena bola adekvatna k naozaj krasnym kuskom,bez skrabancov,poskodeneho "dialu" a atd..predca len posledny topic (forwatch.com),ktory bol pridany tu na fore poukazuje krasne modely za 1700 dolarov priblizne,nie? Na eBay alebo chrono24,v takom TOP stave sa daju kupit Tiez za lacnejsie,len clovek musi byt trpezlivy a cakat "na svoju korist"..napriklad na eBay ked som sledoval tak dva mesiace do zadu (omega seamaster quartz 300m),kazdy treti den mal clovek moznost "vybidovat" omegy za priblizne 800 dolarov,naozaj krasne kusky,micro skrabance tazko videne volnym okom z papiermy,krabickou a vsetkym tym z cim by mali hodinky prist,ako sa patri..no po tom co zacali vianoce,sa daju tieto hodiny naist za 1200 dolarov a trva to o cosi dlhsie..ale da sa..tymto sa nesnazim nikoho napadat,Len chcem poukazat na fakty,ze ak clovek ma trpezlivost a chut sledovat o co ma zaujem,tak ma moznost si vybrat Pekny kusok za nie az tak vela penazi ako sme vsetci nauceny ze stoja... Dalej tu Bol spomenuty priemer hodin a ano,mate pravdu isiel by som do velkosti 38mm,boli tu pekne poznamky ohladom prilis malych hodin..jedna vec je ako vyzeraju na ruke a druhou vecou je "vec vkusu"..Bay the way nemam problem dat za rolexy 2000 dolarov,ale daju sa kupit pekne kusky za lacnejsie..napriklad za tieto peniaze uz najdete datejust v naozaj super stave..Vdaka inak kazdemu za postrehy ci uz negativneho dojmu alebo rad ktore mi pomozu! Takze "sudruhovia",ak som spravne pochopil,tak by som mal ist do rolad,podla uvah a toho co som sa docital,vsak ze ?!

Odesláno

Tak vdaka "sodikovym" odkazom a trochu viac prekukani vsetkych komnat "chronomag fora" ,som ziskal velice zaujimave informacie za ktore som velmi vdacny! takze velka vdaka kazdemu,konecne mam poriadok v hlave co vlastne chcem.velka vdaka sudruhovia!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...