Pepar Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 V nabídce Orientu jsem narazil na tento zajímavý model. CET08001B Jen nemůžu nikde najít, jestli mají safír nebo ne, protože na netu se uvádí oboje!!!?!!! Nevíte jak by se to dalo 100% ověřit? i když při ceně mezi 4-5 tis se zase tolik očekávat nedá....
tommasini Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Tak mu napiš mail, vždyť tam má adresu. Ale pochybuji, že tam bude safír, tím by se chlubil v textu. Mrkni sem http://orientuhren.de/, tady je vidět, že hodinky se safírem jsou vždy o cca 100 EUR dražší.
Pepar Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Dotaz jsem už poslal a čekám na odpověď .... tak uvidíme. Právě, že v cenové relaci okolo 200 EUR to tak jasný být nemusí!!
karel hb Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Ahoj, s tím safírem Ti nepomůžu, ale pokud by si o ně měl zájem, mají je u nás s 50% slevou, tak vychází taky kolem 4k a možná míň, musel bych se tam zastavit.
sy242 Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Tady je fotka dýnka těch světlých, a výrobce se tam žádným safírem nechlubí.
Pepar Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 sy242Tady je fotka dýnka těch světlých, a výrobce se tam žádným safírem nechlubí. Tak ty světlý mě osobně teda vůbec neberou .... Jo jo, vypadá, že to bude na 99% minerál, ale i tak do nich asi půjdu
Pepar Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Tak jsem neodolal a v pátek se na ně zajel do Havl. Brodu podívat. Moc se mi líbili i naživo a byl jsem ztracen.... Karle díky moc za pomoc a info!!!!!!!
karel hb Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Tak jsem neodolal a v pátek se na ně zajel do Havl. Brodu podívat. Moc se mi líbili i naživo a byl jsem ztracen.... Karle díky moc za pomoc a info!!!!!!! Není zač, radost je oboustranná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se