Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pořád hledám něco na běžné užití. Takového univerzálního. Máte nějaký nápad na quartzky v chronu, co by měly WR alespoň 10ATM, ale nejlépe klidně víc a safír? Průměr od 42mm... Upřednostňuju švýcary a němce :) ...Cena by byla zhruba kolem studentských 10 000 Kč

Upraveno uživatelem Kazaam
Odesláno (upraveno)

Certina DS Podium GMT - mám a jsem plně spokojenej ;)

Pak třeba něco od Tissotu. Buď PRC 200 a nebo PRS 516.

Edit: PRC 200 mají průměr jen 40 myslím, ale WR 200 m

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

Planeo má zajímavé slevy, ovšem v Praze je to různý obchod od obchodu. Flóra měla až 50% na některé Certiny, někde až 50 % Atlantic, 30 % Seiko, Doxa. Nevím, zda je v Pardubkách taky Planeo, ale do Prahy to nemáš daleko. Jen stačí obvolat těch pár obchoďáků a vyrazit ....

Odesláno

Jirka: jasný, Planeo tu je, schválně mrknu, ale mám dojem, že slevy tam nenajdu...jinak mrknul jsem se v pátek do toho Outletu na Vodičkově a měl jsi pravdu..bída :-/

Budu muset udělat znovu výlet a mrknout na tu flóru...

El Nano: automaty mám, já chci prostě něco, o co se nebudu muset strachovat, starat a budu to moct vzít tak nějak k jakémukoliv oblečení...svetru i triku..

People: ty Seika na meshy docela prokoukly tyjo..budu se na ně muset asi mrknout

Odesláno

El Nano: automaty mám, já chci prostě něco, o co se nebudu muset strachovat, starat a budu to moct vzít tak nějak k jakémukoliv oblečení...svetru i triku..

Vždyť já vím. Co říkáš na tohle? Dají se sehnat do 10k...

certina_DS-Podium-GMT-Chronograph-C0016391603700_GMT_1-191010.jpg

Odesláno

Vždyť já vím. Co říkáš na tohle? Dají se sehnat do 10k...

certina_DS-Podium-GMT-Chronograph-C0016391603700_GMT_1-191010.jpg

jojo, ty jsem úplně původně hledal..ještě s DS Action a jsou to favorité...spíš jsem to sem psal, abych viděl ještě nějaké návrhy a na něco třeba nezapoměl, ale díky. Potěšil jsi mě potvrzením mého favorita :))

Odesláno (upraveno)

Certiny byly zmíněný, tak přidám svůj tip ze švýcarů:

http://www.hodinky.c...-16-057-00.html

tissot-t-classic-pr-100-t049-417-16-057-00.jpg

Akorát jsou menší, než bys chtěl. Jinak pokud bys oželel safír, tak třeba Wenger (minerál se safírovou vrstvou). Kdybys oželel evropskej původ a safír, tak se dá určitě slušně vybrat v nabídce quartzovejch chronografů od Seika (obvykle s hardlexem) a Casia.

Upraveno uživatelem USER47

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...