safi Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Na internetu jsem objevil jeden prodejní inzerát zajímavého kousku z řady King Seiko. Tento model nepatří mezi ty často prodáváné. Inzerát je už neaktuální, ale kousek to je opravdu pěkný.
Bobr Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 No tak ty mě neoslovují. Ale z jiného soudku: Safi, ty seš odborník na starý Seika: co značí ten emblém pod nápisem Hi - Beat?. Je to často k vidění na starých Seikách (King Seiko, 6138, 6139). Bývá to na ciferníku i dýnku.
lm Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 nejsem odborník, ale tipnul bych, že jedou na 36000
safi Odesláno 3. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Tento nápis značí strojky s vysokou frekvencí. Používá se pro strojky, ktere tikají 28000 nebo 36000 kmitů za hodinu. Pro některé dámské modely bylo toto označení použito, i když měly frekvency nižší než 280000.
roon Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 myslím, že Bobr se ptal spíš na to logo co je pod nápisem HI-BEAT a to značí, že tyto hodinky jsou z produkce DAINI-SEIKOSHA a je to logo DAINI-SEIKOSHA, na jiných Seiko se dá najít podobné logo to patří hodinkám z produkce SUWA-SEIKOSHA. SUWA-SEIKOSHA logo DAINI-SEIKOSHA logo
roon Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 to Safi : ten neaktuální inzerát je na watcharama už dost dlouho a společně s ním je tam ještě jeden na další king seiko : http://www.watcharama.com/skc008.htm jinak ty co jsi vložil ty by se mi líbili v nerezu, zlaté nebo pozlacené hodinky nějak moc nemusím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se