pebe Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Asi ani není moc co psát, sedí parádně, líbí se mi a tak by to mělo být. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Ještě jednou gratuluju. Se divím, že jsou to ty moje bývalé. A pořád se mi líbí. Dám odkaz na původní chlubírnu s nějakýma extra fotkama : tady.Tohle pouzdro mám moc rád. Kdyby tě to někdy chytlo, tak se dá udělat třeba i tohle.Nezbývá než popřát, ať ti slouží dobře.
pebe Odesláno 25. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 ěkuju, zatím na ně pořád koukám a moc se mi líbí ten pohyb vteřinovky :-)Obě vlákna jsem si prohlédl ještě před nákupem, a upřímně se mi to víc líbí takhle než v té stříbrné day-date verzi. Možná by se mi líbily víc nějaké užší ručičky, něco alá Sinn, ale rozhodně bych chtěl zůstat u tohohle cifru, vteřinovky a stylu ruček (černá/bílá).Ještě nějaký řemen, zatím koukám....líbil by se mi s rozšířením za nožikama, na způsob Damasko DA34, tak se snad povede. Něco takového a mohlo by z toho být toto v černémZatím mi dělají cca -25vteřin/24hodin, přes den na ruce, v noci na dýnku. Třeba se to ještě zlepší.
ggrand Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Přesnost se podle mě nezlepší bez zásahu. Každopádně je to řešitelné. Nějaké ručky najdeš tady, je to chlapík, co dělal i tyhle hodinky.
pebe Odesláno 25. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Už tak nějak řeším jak je otevřít, resp.čím.Yobokies znám, i 10watches, teď nejdřív řemen a až později třeba ručky....a třeba taky ne :-)
pebe Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 nový řemen Traser z Chronoshopu, teď už začínám být spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 1. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2013 tak jsem do nich "šťouchnul" a za poslední dva dny udělaly -3s/48hod, tak jsem spokojenej
Georgeisin Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Nooo pěkný, mohl by si mi je zase prodat zpátky
misoo Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 dokonaly cifernik, jedine tie rucicky by to chcelo trosicku uzsie. gratulujem, velmi pekne hodky !
misoo Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 dokonaly cifernik, jedine tie rucicky by to chcelo trosicku uzsie. gratulujem, velmi pekne hodky !
synek Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Náhodou ty ručky k tomuto stylu sedí. Gratuluji bezva hodinky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.