SakalMarty Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Zdravím všechny pacienty, tak jsem si udělal další radost a pořídil si "vintáže" ze 70. let. Dlouho jsem se rozhodoval, jaký bych si vzal a nakonec jsem zvolil Tissoty. Stručný popis: - jsou funkční, vyčistěné u hodináře- datumovka na pozici 3 hodin- automatický nátah s možností dotažení přes korunku- kalibr 2481- sklíčko v super stavu - nepoškrábané, - ciferník čistý- pouzdro v hezkém stavu se šroubovacím dýnkem- rozměry: 35 x 41mm, výška 10mm- řemínek Mavex 20mm Mám je chvilku, ale jsem z nich nadšen. Co mě nejvíc dostalo, že absolutně neslyším rotor samonátahu. Na to, jak jsou staré jsem čekal, že bude slyšet, ale ať s nimi pohybuji jakkoliv, prostě neslyším vůbec nic. Chvíli jsem měl podezření, že se rotor netočí, ale evidentně ano, protože stále běží. Dál jsem hodně spokojen s řemínekm Mavex, který je extrémně pohodlný a já vlastně ani nevím, že je mám na ruce. Sundal jsem je v pátek a je neděle a stále běží, takže power reserve je zatím cca. 45 hodin, jsem zvědavý, kdy se zastaví. Níže přikládám pár fotek, omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Zdravím všechny pacienty, tak jsem si udělal další radost a pořídil si "vintáže" ze 70. let. Dlouho jsem se rozhodoval, jaký bych si vzal a nakonec jsem zvolil Tissoty. Stručný popis: - jsou funkční, vyčistěné u hodináře- datumovka na pozici 3 hodin- automatický nátah s možností dotažení přes korunku- kalibr 2481- sklíčko v super stavu - nepoškrábané, - ciferník čistý- pouzdro v hezkém stavu se šroubovacím dýnkem- rozměry: 35 x 41mm, výška 10mm- řemínek Mavex 20mm Mám je chvilku, ale jsem z nich nadšen. Co mě nejvíc dostalo, že absolutně neslyším rotor samonátahu. Na to, jak jsou staré jsem čekal, že bude slyšet, ale ať s nimi pohybuji jakkoliv, prostě neslyším vůbec nic. Chvíli jsem měl podezření, že se rotor netočí, ale evidentně ano, protože stále běží. Dál jsem hodně spokojen s řemínekm Mavex, který je extrémně pohodlný a já vlastně ani nevím, že je mám na ruce. Sundal jsem je v pátek a je neděle a stále běží, takže power reserve je zatím cca. 45 hodin, jsem zvědavý, kdy se zastaví. Níže přikládám pár fotek, omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je super, že dělají radost. Strojek je, koukám a musím zaklepat, pěkný držák - je z doby, kdy ještě Tissot dělal kvalitní mechaniku.
SakalMarty Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Tak to je super, že dělají radost. Strojek je, koukám a musím zaklepat, pěkný držák - je z doby, kdy ještě Tissot dělal kvalitní mechaniku. Nazdár, jo jo, hlavně mě fascinuje to malý ložisko rotoru, prostě to není vůbec slyšet a rezerva nátahu cca 48 hodin, což je super. Fakt jsem spokojenej. Ještě jednou díkes za fajn prodej a pokec
VintageLover Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Nazdár, jo jo, hlavně mě fascinuje to malý ložisko rotoru, prostě to není vůbec slyšet a rezerva nátahu cca 48 hodin, což je super. Fakt jsem spokojenej. Ještě jednou díkes za fajn prodej a pokec To nestojí za řeč, jsem rád, že se dostaly do dobrých rukou a taky děkuji za pokec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se