Rodkopf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Nejde to najít :/ Hoďte odkaz, ať to nestihne smáznout všem
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 V tom případě byl odstraněn původní post???
ensi Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Mozna proto, ze byl vulgarni, slovo Picus neni zrovna podle pravidel fb
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Nemá v tom prsty CEO Brajtlingenu....?
gougy Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Je to sranda představit si zoufalce jak zvažuje varianty "já jim ukážu právníky snad mezi svými FaceBook obdivovateli nějaké mám, nebo seženu někde Breitling od Lojzy z vesnice, on je má z Turecka a já jen z Tuniska, to už nikdo nezpochybní, nebo nahlásím příspěvek jako vulgární na Facebook a oni jeho tvůrce zabanují":lol2:Já se snad zalognu na FB ať to mám z první
JAJA Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Nemá v tom prsty CEO Brajtlingenu....?To si zabil :-) A pomáhal mu Travolta.
Rodkopf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 To si zabil :-) A pomáhal mu Travolta. A co na to Jan Tleskač?
Lobber Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Je to sranda představit si zoufalce jak zvažuje varianty "já jim ukážu právníky snad mezi svými FaceBook obdivovateli nějaké mám, nebo seženu někde Breitling od Lojzy z vesnice, on je má z Turecka a já jen z Tuniska, to už nikdo nezpochybní, nebo nahlásím příspěvek jako vulgární na Facebook a oni jeho tvůrce zabanují":lol2:Já se snad zalognu na FB ať to mám z první Kluci, vy se asi hodne nudite co :0D Ale zas je pravda, ze se mam cemu dneska fakt zasmat ...
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Post by musel odstranit jeho pisatel, i po nahlášení obsahu reaguje FB admin s odstupem v řádu dnů.
Návštěvník Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Já to tam furt mám a původní příspěvek taky vidím. Myslím, že dotyčný šašek nás tu sleduje a snaží se :-)
Pavelpu27 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Přátelé sorry, ale já svůj FB účet opět deaktivoval. FB mě neskutečně štve a zjistil jsem, že ty lidi tam už nějak nedávám a na to, abych to všechno promazal nemám čas. Většinou jste chtěli stejně napsat slušnějsí reakci, tak to nechám na vás. Omlouvám se, ale v tomhle ten mamlas prsty nemá. To já dobrovolně. Myslel jsem, že po sdílení to tam zůstane. Tak já to holt zas zapnu.
matous Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 User: bomba, to si na zed postnu Sent from my iPhone using Tapatalk
Tondaa73 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 :-) moc pěkný....už to je na FB :-)
Ruiz.aw Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Tohle má formu i styl ..... už to mám na fb také :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.