Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Je to sranda představit si zoufalce jak zvažuje varianty "já jim ukážu právníky snad mezi svými FaceBook obdivovateli nějaké mám,  nebo seženu někde Breitling od Lojzy z vesnice, on je má z Turecka a já jen z Tuniska, to už nikdo nezpochybní, nebo nahlásím příspěvek jako vulgární na Facebook a oni jeho tvůrce zabanují":lol2:

Já se snad zalognu na FB ať to mám z první ;)

Odesláno

Je to sranda představit si zoufalce jak zvažuje varianty "já jim ukážu právníky snad mezi svými FaceBook obdivovateli nějaké mám,  nebo seženu někde Breitling od Lojzy z vesnice, on je má z Turecka a já jen z Tuniska, to už nikdo nezpochybní, nebo nahlásím příspěvek jako vulgární na Facebook a oni jeho tvůrce zabanují":lol2:

Já se snad zalognu na FB ať to mám z první ;)

Kluci, vy se asi hodne nudite co :0D Ale zas je pravda, ze se mam cemu dneska fakt zasmat ...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Já to tam furt mám a původní příspěvek taky vidím. Myslím, že dotyčný šašek nás tu sleduje a snaží se :-)

Odesláno

Přátelé sorry, ale já svůj FB účet opět deaktivoval. FB mě neskutečně štve a zjistil jsem, že ty lidi tam už nějak nedávám a na to, abych to všechno promazal nemám čas. Většinou jste chtěli stejně napsat slušnějsí reakci, tak to nechám na vás. Omlouvám se, ale v tomhle ten mamlas prsty nemá. To já dobrovolně. Myslel jsem, že po sdílení to tam zůstane. Tak já to holt zas zapnu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...