Přejít na obsah

Lobber

Členové_50
  • Příspěvky

    1 592
  • Registrace

  • Přítomen

9 sledujících

O uživateli Lobber

  • Datum narození 24.4.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    na Zemi
  • Fanoušek značky
    Vintage pacient

Návštěvy profilu

5 244 zobrazení profilu

Lobber's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Z dnešní vycházky …. Jak se ten můj pacholek začíná vybarvovat ….
  2. Tak přidám i já něco do mlejnku …. Můj nový 3měsíční parťák do pohody i nepohody :0)
  3. Po dlouhé době opět zde na chronu … A dnešní úlovek pro radost po cca 5 měsíčních seripetiích … Můj další splněným sen - i když nějaká práce na nich fakt bude . - A na ten epesní tah od kovotexu z Primek fakt nekoukejte
  4. Ok, já to nějak malinko tušil…. Ale myslel jsem ( teď si nejsem 100%jist ), že jsem někde četl, že to má být nějakým způsobem odlehčená verze. Ale nikde jsem se více konkrétněji nedočetl nic … Myslel jsem gramážově …. Když psali ohlehčená verze … A myslím, že tam bylo i psáno “ do teplejšího počasí “ opravdu nevím … Ale je fakt, že já jsem v té klasické taky jako v pytli :0) …. I když, na zimu si myslím dostačující velikost …. imho moco. Ráno napíšu SZ ….
  5. Asi se optám blbě … Ale v čem se liší “klasika” od “slim”
  6. Dnes jsem vyndal 2ks z 25ks krabice …. Doufám, že mi tahle vydrž těch 23let výdrži
  7. Děkuji, když jsem to kolo viděl musel jsem ho mít … Je ve zbídačeném stavu. Zatím jsem se dostal jen ke kompletnímu rozebrání do posledního šroubu a očištění od rzi… Až bude čas a nálada. Hlavně ten čas, tak se do toho pustím s velkou chutí ….
  8. Imho… teď jsme s bráchou čirou náhodou sledovali stejnou Aukro aukci …. Tak čekám, kdo se první pochlubí tímto kouskem :0)
  9. Super…. skládám teď při volném čase 2štanglovku od Bati … A taky bych s ni někam pak takhle vyrazil …
  10. Popravdě vůbec nijak … Přišla domu, já rozdělal pěnu, vzal břitvu do ruky a jal se holit 2-3denní strniště formou “buď to přežiju, nebo mi přítule po příchodu domu zavolá pohřební službu a vybere mi snad nějakou slušivou bedýnku “ … Jak říkáš, vzal jsem jí s respektem, přiložil na tvář a nechal jsem ji volně vlastní vahou klouzat po tváři dolu. Bez tlaku a jiných pomocných akcí… Jen jsem pár tahů laboroval se sklonem a pak se ho snažil udržet po celou dobu holení … Je fakt, že 3-4 holení jsem se holil asi tak na 4x. Ale nic strašného to nebylo… Po týdnu, jsem byl oholen snad rychleji, než nějakým el. strojkem za sucha … Ale, stále mi dělá problém obtahování … To se mi zdá na tomto procesu to nejzákeřnější… Jelikož jsem si už takto zku*vil 3x čepel a 1x řenen … Neboj se, hol se s respektem a zalíbí se ti to :0)
  11. Koukám, že je tu R89 celkem oblíbené co …. :0)
  12. Děkuji… Dělaj radost, i když není takto povedený západ sluníčka :0)))
×
×
  • Vytvořit...