Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Kasper napsal: Kamil napsal: Kasper napsal: Kamil, vies zohnat ich cennik? Zkusím se pozeptat. Vdaka Ceník mám, mohu Ti poslat.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Snow napsal: Ceník mám, mohu Ti poslat. Já je nenašel, pošli mi je taky, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Kasper napsal: Nedava svoje stroje len do svojich "high end" modelov? Inak vraj ETA... Tak to to se mnou škublo, přimontuji si na křeslo bezpečnostní pás nejlépe čtyřbodový , ještěže to nečte Rolf W. Schnnyder, jinak současný prezident firmy Ulysse Nardin, ó jak já mu ten post závidím, chtěl bych tam být alespoň metařem
Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Kamil napsal: Snow napsal: Ceník mám, mohu Ti poslat. Já je nenašel, pošli mi je taky, prosím. Žádný problém, pošlete mi oba e-mailem adresu a já vám ho pošlu domů, pokud to nevyhovuje donutím dceru, aby ho předatlovala do excelu.
Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Teď mě napadlo, že už jsme také tři uchyláci .
Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 To Kamil nerad se vnucuji, ale jakou cestou chceš poslat ceník ? Jinak doporučuji před prohlížením ceníku jednu tabletu nitráku pod jazyk
Karloss Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Doma jsem našel jsem jeden menší ceník UN. Jestli chcete, tak ho sem můžu hodit nafocenej. Ceny jsou ale v CHF...
vito Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Tady jsou nějací šílenci do UN. Musím se tedy již po několikáté / promiňte / pochlubit svými UN po tátovi. Jsou asi tak z 50. let. Teď jsem zrovna domluven s NIGHTinGALEm na osobním setkání a on mi slíbil, že je nafotí a někam sem dá. Já to sám neumím. Jinak i z té doby jsou to moc pěkné hodinky v dokonalé kondici.
railmaster Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Prosím vlastníkov Super Avenger modelu, o informáciu, resp. posúdenie nositeľnosti týchto hodiniek, na ruke s obvodom 18 cm. Dnes som ich videl na čerpačke u nemecky hovoriaceho šoféra, asi rakúšana a celkom mu sadli - mal dosť mohutnú ruku. Zrejme obvod ruky pod 20 cm v kombinácii s týmto modelom nebude úplne kóšer.
elloco Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 railmaster napsal: Prosím vlastníkov Super Avenger modelu, o informáciu, resp. posúdenie nositeľnosti týchto hodiniek, na ruke s obvodom 18 cm. Dnes som ich videl na čerpačke u nemecky hovoriaceho šoféra, asi rakúšana a celkom mu sadli - mal dosť mohutnú ruku. Zrejme obvod ruky pod 20 cm v kombinácii s týmto modelom nebude úplne kóšer. Když jsem si je poprvé nasadil, tak mi přišly takové větší... Pak jsem spustil ruku podél těla a podíval se do zrcadla a - už to bylo v pohodě. Teď, po cca 4 měsících si myslím, že bych mohl nosit i větší - ale už ne, bohužel, menší. Jediná rada: jdi do obchodu, dej si je na ruku a chvíli se s nima promenáduj. No a když ti sednou, tak už se nikoho neptej a kup je!
snatch20 Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 tiez som o nich uvazoval..prisiel do obchodu vyskusal ale mne nesadli. ako pisal elloco treba vyskusat, inak je to poriadny kus zeleza
railmaster Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Ďakujem za radu, bohužiaľ nikde v okolí neponúkajú Super Avenger, iba Avenger v menšom prevedení. Asi s tým počkám a cez prázdniny obehnem nejakých predajcov vo Viedni alebo Prahe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se