Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 2. 2013 v 18:33, Rodkopf napsal:

wow! Dodej více fotek pls, můžeš k nim napsat i více o dědovi.

Děda byl morous,moc toho nenamluvil.Lítal jako instruktor v leteckém učilišti i jako aktivní pilot v Nitře,Bratislavě,Košicích. Dokonce mám i výstřižek z dobových novin když i se žákem havaroval asi z 1500m. odnesl to snad jenom zlomeným kotníkem.Sloužil až do roku 1960 kdy šel do důchodu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám podobnou vzpomínku na dědu pilota. Mé Longiny nemají na dýnku MVS, důvod nevím.

Pořiď si k nim širší řemen (24mm) na tomto jsou hrozně volné.

post-18642-073153000 1361531930.jpg

Odesláno

i muj deda lital, konec valky, po valce a pak az do 70-tych let.

hodinky vystridal Longines, Lemania, , Eterna, Prim, ale vsechny vzdy poctive odevzdal, protoze to byl majetel statu a nesmel si ho nechat a protoze je poctivy tak ted nemam nic co bych od nej dostal, ale mam porad dedu :-) jen nerad vzpomina a tak vim jen par drobnosti z jeho zivota.

Odesláno
  V 22. 2. 2013 v 11:19, Vlcak napsal:

Mám podobnou vzpomínku na dědu pilota. Mé Longiny nemají na dýnku MVS, důvod nevím.

Pořiď si k nim širší řemen (24mm) na tomto jsou hrozně volné.

Děkuji za odpověd.Zdědil sem je i s řemenem z konce80.let,tak jak je děda nosil až do konce života v r.1990.O novém řemínku budu uvažovat,ten Tvůj je OK.

Odesláno
  V 22. 2. 2013 v 11:35, Stepino napsal:

i muj deda lital, konec valky, po valce a pak az do 70-tych let.

hodinky vystridal Longines, Lemania, , Eterna, Prim, ale vsechny vzdy poctive odevzdal, protoze to byl majetel statu a nesmel si ho nechat a protoze je poctivy tak ted nemam nic co bych od nej dostal, ale mam porad dedu :-) jen nerad vzpomina a tak vim jen par drobnosti z jeho zivota.

Stejný osud i málo vzpomínek na minulost.Hodinky mu zůstaly jako výsluha do důchodu,jinak by je taky vrátil!

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

post-27709-029767900 1362745217.jpg

Ahoj, právě jsem dostal po dědovi hodinky značky KERANDRA. Nefungují, ale chci je nechat opravit. Nevíte něco o této značce?

Upraveno uživatelem DAWE81

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...