Petr Stehlík Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Zdravím, stal jsem se také nadšeným majitelem qw4000a-1a a bojuji s an návodem. Kdo může poslat čs. verzi.diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 V 19. 4. 2013 v 11:01, Petr Stehlík napsal: Zdravím, stal jsem se také nadšeným majitelem qw4000a-1a a bojuji s an návodem. Kdo může poslat čs. verzi.diky.české verze návodů ke Casio hodinkám bohužel neexistují. Specifikuj konkrétní problém, zkusíme ti pomoct na dálku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Ahoj, nechci se pouštět do diskuze...Jednak, že nečtete předchozí příspěvky... tak znovu, kdo chcete český návod na GW4000, napište mi SZDruhak nevím jak Fast, ale v Planeu jsem komplet český návod dostal. A na jaké Gčka jsem se koukal, tak český návod byl...tak jakkoli jsou u Fastu "podivíni", tak sy myslím, že se leccos zlepšilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Stehlík Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Zdar pil.pete,pošli prosím návod na pesteh@seznam.cz, nechci je nosit dokud je nebudu complet ovládat.Dík ps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Stydím se..1) za sebe, protože "sy" je fakt trapný2) za všechny ostatní, co buď neumí číst, jsou líní hledat, nebo prostě jen nerespektují... Pro všechny ostatní: pište mi prosím SZ, na prosby ve vlákně bych ho musel sledovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitolt2 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 V 28. 2. 2013 v 20:23, blondiak napsal: Boofish dik ale gw4000 isli do sveta a mam teraz gw3000 a aj dizajnovo som spokojnejsi.Ahoj,vcera jsem si koupil GW 3000b 1a a navod mam v anglictine,Nemohl bys mi napsat jak co se nastavuje?Byl bych ti moc vdecny,diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ju70 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Ahoj mužu odeslat na mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRoman Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se