Jump to content

casio g-shock gw-4000 cesky alebo slovensky navod

blondiak

Recommended Posts

Nemate prosim Vas niekto CZ alebo SK navod na Casio g-shock gw-4000 ???

Pořádné české návody na Casia díky neschopnosti Fastu a neochotě investovat do překladů vlastně neexistují a nebo jen ve verzi zredukované na 5% obsahu. Budeš se muset spokojit s německou nebo anglickou verzí.

Casio GW 4000 - modul 5087.pdf

• 3 weeks later...

Mr.Zizi som zo serede ale rad by som niekedy prisiel bo vo svojom okoli nemam ziadne pochopenie ohladom hodiniek

Pil.pet dik gw4000 som pustil a mam gw3000 ale najnovsie aj tak najcastejsie nosim luminox navy seal

No já je mám na cestování čerstvě, old shool NightHawky pustím a přeci jen nejčastěji SUMO rulez!

Nooo uz dlho poskulujem po monstrach ale sumach. Len mam stale strach s mechanik pri otrasoch a tak

No to asi jo. Já s nimi drandil v létě na kole, ale když jsem potom procházel fóra.. říkal jsem si, že jim to dělat nemůžu.. Tak jsem jezdil s Suunto, ale ty se taky nějak přežily a začal jsem pokukovat po nějakých Gčkách. No a když jsem viděl v tom Planeu 30% dolů, tak bylo jasno. A když jsem potom o dva dny později viděl i těch 50% tak jsem si říkal... no třeba by je už neměli.

Chystám se teď do Thajska a Indie, tak jsem zvědav, jak se osvědčí.

• 2 weeks later...

návody ke Casio hodinkám v češtině nebo slovenštině díky laxnosti a neochotě výhradního distributora, FASTu neexistují...