SAS Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 at v tom cody neni sam, taky me to zajima. mel sem za to, ze vojenska vesta by mela vydrzet vice. P.S. jak je to s nasim nabojem "snail" vyrabi se jeste nebo po tech aferach to skoncilo? vim ze chudak firma i konstrukter byli ruzne obvinovani z podpory terorismu Neznám nejnovější generaci vest, na střelnici jsme to zkoušeli před 9 rokama, ale výsledek obou vest byl stejný = špatný pro uživatele:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 jako laik, predpokladam, ze prurazne strelivo je vyrazne drazsi? nebo jen trochu? U pistoloveho 9x18 (Makarov) jsem zazil opak. Celoplast stal 5kc a s ocelovym jadrem 2kc. Ale to je asi i o tom, kde a od koho nakupujes. Ono je to docela "horke" zbozi ktereho se treba chce nekdo zbavit, zvlast u dnes takhle nevyuzitelne raze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 K těm vestám, je to skutečně pravda 52ka je spolehlivě prošije, střela nemá tzv. stop efekt a velký vliv na to také má "lahvicová" nábojnice, která zvyšuje úsťovou rychlost. Můj strýc byl na demonstračce vest amíků, kteří dodávali vesty pro polici a amík se dušoval že žádná pistole ani náhodou, že si ji klidně vezme na sebe. Tak ji jeden místní borec mázlnul 52kou skrz a amík se asi ještě dlouho v noci odkopával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 da se prurazove strelivo nebo jak se to odborne nazyva legalne koupit? ozbrojene slozky (policie, armada, atd) je asi pouzivaji standardne, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 da se prurazove strelivo nebo jak se to odborne nazyva legalne koupit? ozbrojene slozky (policie, armada, atd) je asi pouzivaji standardne, ne? Střely s ocelovým jádrem jsou zakázané, stejně jako mrchy s dutou špičkou.. Policie a vojáci je "standardně" taky nepoužívají, nicméně když je potřebujou, tak je mají.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 Střely s ocelovým jádrem jsou zakázané, stejně jako mrchy s dutou špičkou.. Policie a vojáci je "standardně" taky nepoužívají, nicméně když je potřebujou, tak je mají.. aha diky moc. ja myslel, ze proti gaunerum je to povoleno. no zase vim neco noveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 kdyz si Conrad mysli na glocka 19, ja mu to rozmlouvat nebudu - jeste nositelne, uz pouzitelne na hrani, totalne spolehlive, velmi trvanlive... Víš Kibi, Glock je jistě kvalita ale Walther 99 je krása a k tomu ještě sympatie ke značce váhám váhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 Chtel jsem ti udelat radost (starost) fotkou, ale muj cimrman stroj takhle pod lampou foti na hov.. Zkusim to zitra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 http://www.youtube.com/watch?v=H6vYftHIaGM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Nedávný humbuk s "průrazným" střelivem v televizi byla iniciativa pplk. Kremla, za kterou už dostal zaslouženě po tlapkách. Na to co způsobil, mě to přijde k smíchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Na to co způsobil, mě to přijde k smíchu. ja to dal nesledoval, ale odsoudili ho nakonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 ja to dal nesledoval, ale odsoudili ho nakonec? Ne, jen byl "potrestán" klasickým přesunem na jiné místo. Jen nevím, kdo bude platit ušlý zisk těm dvěma firmám. Že by to zacáloval opět stát a odpovědným osobám by to už nikdo nedal k úhradě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Ne, jen byl "potrestán" klasickým přesunem na jiné místo. Jen nevím, kdo bude platit ušlý zisk těm dvěma firmám. Že by to zacáloval opět stát a odpovědným osobám by to už nikdo nedal k úhradě?? Napsal jsi to za mě, starého sklerotika. Zapomněl jsem tam dát tento odkaz . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 to Gilius: Hezký video! Marně doma hledám svoje fotky prostřílené vesty, asi nepřežily stěhování..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Něco o neprůstřelných vestách je v aktuální Střelecké revue. Jsou tam zajímavé informace (a fotky) o tom, že i když vesta výstřel zastaví, tak to většinou pro zasaženého stejně není bez následků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Můžu potvrdit Giliusovo info. Tokarev s kaleným ocelovým jádrem spolehlivě proráží policejní i vojenské vesty - zkoušeno na vzdálenost 15m. Ani překážky jako chladič nebo dveře auta ji nezastaví. Bohužel se o tom reálně přesvědčil před pár rokama i jeden policista v Praze, vesta mu nepomohla......... .223 (alias 5,56 NATO) je sice rychlá střela, ale je to měkká a po zásahu do vesty nebo tvrdé překážky se "rozplácne". U toho zastřelenýho poldy v Práglu, byl, problém, že střelbu neopětoval, protože nemohl. Na akci měl nafasovanej samopal vz.58. No a ten šmejd co na něj střílel jak El Mariachi, najednou ze dvou CZ 52, armádním krmením s ocelovým jádrem(7,62CH25MM) , se trefil hned na začátku přestřelky do samopalu a kulka prostřelila nábojovou komoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 U toho zastřelenýho poldy v Práglu, byl, problém, že střelbu neopětoval, protože nemohl. Na akci měl nafasovanej samopal vz.58. No a ten šmejd co na něj střílel jak El Mariachi, najednou ze dvou CZ 52, armádním krmením s ocelovým jádrem(7,62CH25MM) , se trefil hned na začátku přestřelky do samopalu a kulka prostřelila nábojovou komoru... To snad patří do vlákna humor, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 To snad patří do vlákna humor, ne ? Bohužel, je to skutečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 Bohužel, je to skutečnost. Tak moment, jsem ochoten obětovat všechen potřebný materiál k pokusu, protože jsem přesvědčen, že je to holý nesmysl. Nábojová komora vz.58 má baj voko centimetr a k tomu ještě půl centimetru rám. Nezlob se ale tomu uvěřím, až to uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 tak nad tím jsem teda taky dumal...ale zase je 52 s armádní municí...ta prostřelí skoro všecko.....bajvoko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.