Donuts Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 ... zmena stavu, z zivyho na mrtvyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Gilius: Jsem psal z mobilu,tak tech preklepu je tam vic nez obvykle Jo a clanek o revolverech jsem precetl a mrzi me,ze Ruger Security Six se uz nevyrabi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 neznam mobil, na kterym je S a Z na jedny klavese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 neznam mobil, na kterym je S a Z na jedny klavese Malo znas - ajfoun s rozbitym displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Malo znas - ajfoun s rozbitym displejem. tak to pardón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 A tady je něco pro motorkáře, co maj rádi rotační kulomety http://www.youtube.com/watch?v=icS9yxvI3T4&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Je tohle ku.va normální? http://www.novinky.cz/krimi/210898-muzi-ktery-v-utery-zastrelil-zlodeje-hrozi-az-16-let.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Jsem ještě mlád a doufám se mentálně zdráv, ale až na to přijde, tak tímhle, a municí ráže 12 MAGNUM nějaký Slugger... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Je tohle ku.va normální? http://www.novinky.cz/krimi/210898-muzi-ktery-v-utery-zastrelil-zlodeje-hrozi-az-16-let.html Ano je... Už to vidím na stanici, jak ti čtyři zbývající romové vypovídali: "Pááán policájt, my jsme se tam jen procházely a on po nás začal střílet, ty ocelové trubky jsme měli v rukách protože jsme je našli a chtěli vrátit"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Jsem ještě mlád a doufám se mentálně zdráv, ale až na to přijde, tak tímhle, a municí ráže 12 MAGNUM nějaký Slugger... Hadam ze je to Saiga? Ten rail pod hlavni tam byl nebo samodomo uprava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Hadam ze je to Saiga? Ten rail pod hlavni tam byl nebo samodomo uprava? Je to Sajga, obrazek jsem pouzil z netu. Jeste ji nemam, ale je na seznamu pro Jeziska :-) Standartne tam rail neni. Je to velmi pekna hracka. Pujcuji si ji od kamarada a kdyz se s ni vyrazi na asfaltove holuby, nestaci se okoli divit ,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Je to Sajga.... Pujcuji si ji od kamarada a kdyz se s ni vyrazi na asfaltove holuby, nestaci se okoli divit ,-) A jedno technicky zajímavě pojaté , jak taková (polo)automatická bojová brokovnice, jako je ruská Saiga ráže 12 funguje: Jinak jsou stránky Youtube plné videí této výkonné zbraně v soukromém držení?. ? a paradoxně velké západní armády, které mají spoustu jiných plně automatických zbraní, dávají přednost trochu ?konvečněji? pojatým samonabíjecím poloautomatickým bojovým brokovnicím ? jako je například Benelli M4 (známá jako M1014 u USMC nebo nejnověji jako L128A1 u Britské armády) http://www.youtube.com/watch?v=KOL_2RfS_aU&p=4CBB29A13A890BD9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 A pro střelce, co počítají náklady na každou ránu, je tu od USMC, kde nábojnice doslova prší z nebe: http://www.youtube.com/watch?v=Qa5MIDsnO3c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Hm, tak máte recht, že malej dvoupalcovej revolver se schová asi líp, než 1911 ... Mám další podněty pro přemýšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Tak jsem si byl podat žádost a v říjnu jdu ke zkouškám Asi jsem to sem neměl psát, Spiderer teď bude mít špatný spaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Tak spajdy, máme měsíc na to pořídit si vesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Je zvláštní shoda náhod, že v říjnu si jdu udělat kurs první pomoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Před volbama jsem si balil baťůžek poprvý, napodzim to bude podruhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 koukám po nějaké vzduchovce(pro sebe a kluka)......kopii SA 80( L 85 )-neviděli jste to někde???(snesl bych i airsoftovou verzi ) - jen tak,na blbnutí...táta a syn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 koukám po nějaké vzduchovce(pro sebe a kluka)......kopii SA 80( L 85 )-neviděli jste to někde???(snesl bych i airsoftovou verzi ) - jen tak,na blbnutí...táta a syn TADY je airsoft verze, ale nepovím ti, jak je to u téhle firmy s kvalitou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.