honza71 Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Jay Doll : " Pánové, dovolte abych zde ocitoval Giliuse když toto vlákno znovuotevíral: " Zobrazit příspěvekGilius, na 12.prosinec.2010 - 10:20, řekl: Téma jsem znovu otevřel,nevidím jediný důvod,proč si tu nepopovídat o SZ,když se tu bavíme o čemkoliv. Samozřejmě dám pozor,aby zde nedošlo k excesům,ke kterým došlo před časem....doufám,že emoce již opadly?! Veškeré invektivy a urážky zde budou mazány a viníci dostanou čas na vydejchání = rozumějte Banán O střelných zbraních se můžeme bavit jako normální lidi.....pokud někoho toto téma irituje,nechť jej nečte. Allora ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Vrta mi hlavou proc nekteri stale toto vlakno navstevuji? Je divne se ve vlakne o zbranich bavit o zbranich? Ocekavaji snad, ze jednou tohle vlakno otevrou a bude tu diskuze o kytickach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Taky mi dovol ocitovat Giliuse: "pokud někoho toto téma irituje,nechť jej nečte." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 normalni to urcite neni... jestli jsem se dotkl tveho jemnocitu, Frantiku, omlouvam se ja mam rad, kdyz terce maji jmeno, je to dobra motivace, v tomhle pripade ti asi vadi tahle organizace edit: doplnena interpunkce To bych blil, Young Prezident Organization. Není to na banána ale z mé strany doživotní ignorace za zbabělost. Nazdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 A vůbec - jak tak tohle vlákno pročítám, tak mě nenapadá fakt nic jinýho, než ho zamknout. Kibiho exces byl poslední kapkou. Běžte si honit na fóra, k tomu určená. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.