hd1903 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Zdravím všechny,rád bych koupil válečné USAAF hodinky typ A-11 od značek Elgin, Bulova, Hamilton a Waltham. Třeba se tu najde někdo, kdo by je měl případně na prodej.Moc všem děkuji za případné nabídky. Rudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hd1903 Odesláno 4. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Poradí mi někdo, zda je to dobrý nebo špatný kup? Cena je 5 tis kč. Moc všem děkuji za názory.Rudy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 zkus se podívat na ebay, obvyklou cenu si dohledáš, připočítáš cca 20% kalouskovné a poštu. 5tis je 250USD.stav konkrétního kusu je průměrný, vhodný k renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hd1903 Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Díky moc, koukám na e-bay, dají se koupit i pod 100 usd, ale co pak s hodinkama co nejdou oprava jestli to je možné pak vyjde asi draho, než dát 5 tis. za ty co jsem poslal.Tou renovací u hodinek myslík konkrétně co? Njesem znalec, tak se ptám a rád se dozvím více.Děkuji. Upraveno 5. února 2013 uživatelem hd1903 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Cena jest věc subjektivní a smluvní. Od jisté doby nekomentuji. Levné hodinky tohoto období byly vždy postavené na nějakém ebauche, většinou swiss. Vyloženě USA made kalibr je např. Bulova 10COA.../10CRA..., dalo by se říct ladičky. Díly se dají koupit různě na ebay a po inetu, pro vojenské verze někdy balené tak nějak "vojensky" po 100 kusech ap. Problém je tehdy, jestliže civilní kalibr neměl hacking a centrální sek..dovku (Bulova). k renovaci - pouzdro stáhnout a znovu chromovat, spodek opatrně zpět přebrousit, takový cumel to nikdy nebyl, zbytky soustředných stop tam ještě jsou vidět. Sklo přeleštit, cifr a ručky jsou ok, což dává naději uvést to do správného "vintážního" stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hd1903 Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Díky za info. Sledoval jsem ted třeba tyto: http://www.ebay.com/itm/370747688230?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649Cena asi supr pošta jen 4 usd sem, asi by to šlo domluvit s posláním za nižší cenu, aby se ušetřilo na poplatku poště a dph..., ale nemá sek..dovku, NOS ručičky jsem našel za 30 usd s poštou, ale těžko říct co tam bude dalšího, abych se pak envyšplhal taky na 5 tis a více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Originální ručky jsou problém, Shánějí se špatně. Ale pouzdro na tom bylo o chlup lépe, zvláště dýnko nebylo tak dodrbané a mělo kompletní obroučku okolo skla.Moje rada zní nespěchat a vybírat. Tyto základní modely byly vyrobené v množstvích odpovídajících mužstvu, takže pokuď netrváš na nějakém konkrétním pluku, ono se něco objeví.Na fórech si najdi strojky (u Bulovy je základ 10AK, což je nějaký Font ebauche ještě z dob před 2 válkou, upravený na hacking a centrální), a uvidíš. a pořád nejde napsat sek..dová ručička ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hd1903 Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Jj je jich docela dost na e-bay, sleduju dále. Je mi to celkem jedno jakou značku nebo rok, mám to spíš do sbírky k pilotnímu oblečení a určitě bych rád aby fungovaly. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hd1903 Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Co říkáš na toto?http://www.ebay.com/itm/251220503249?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Kde je chrom ? Máš to jak srovnat (přesně, ne filcákem) a pochromovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hd1903 Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Novej chrom by nebyl problém stáhnout starej a dát novej, kamarád mi chromuje věci na veterány. Spíš se mi zdá že ne sek..dovce chybí konec jako je tu:http://www.ebay.com/itm/310581415666?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se