Vit Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Prosím o hlasování potenciální vážné zájemce o limitovanou edici LÜM-TEC Bronze, kteří se nepřihlásili do seznamu zájemců, protože jim na současném návrhu něco vadí. K popiskům na číselníku ani k ručkám se prosím nevyjadřujte, jde mi jen o to zda někoho odrazuje tvar pouzdra nebo luminiscenční číselník.Současný pracovní stav návrhu: Více informací najdete v TOMTO vlákně (vážné zájemce prosím o dočtení do konce). Źádám aby hlasovali pouze ti, kteří by po případné změně parametru, který vyznačí budou mít o tuto limitku zájem.Současní zájemci zapsaní v seznamu nechť projeví svůj názor ve vlákně. Stručná specifikace:průměr 42mm (bez korunky)předpokládaný strojek: ETA 2892-A2 nebo 2824-2předpokládaný počet ks: 30 až 55termín dodání: 7-9/2014předpokládaná cena: okolo 999 Eur (před zadáním do výroby se bude vybírat záloha)
People Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 skus vybavit presun do sekcie LIMITKY, do americkych hodiniek nikto nechodi.K hodinkam- paci sa mi myslienka 42mm bronzu. Nepacia sa mi tie sruby, strojek je zbytocne luxusny a tym padom aj cena je vyssie, dynko by vobec nemuselo byt bronzove. Koniec roka 2014 je fakt velmi daleko.
Henatko Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Nemyslím že strojek je zbytečně luxusní , přece to nejsou "obyčejné" hodinky , zatím koukám jak se finální produkt vyvíjí , já jsem za kompletní změnu pouzdra (zachování velikosti pouzdra nedělá problém) , když jsem koukal na obrázky komplet lumi cifru tak bych to nechal .
Vit Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2013 V 6. 2. 2013 v 15:32, People napsal: skus vybavit presun do sekcie LIMITKY, do americkych hodiniek nikto nechodi.K hodinkam- paci sa mi myslienka 42mm bronzu. Nepacia sa mi tie sruby, strojek je zbytocne luxusny a tym padom aj cena je vyssie, Eta 2892 ZDE stojí - $186.98.Tzn, že na strojku by jsme ušetřili např. $100 (můj odhad), ale výrazně by to celé hodinky degradovalo. V 6. 2. 2013 v 15:32, People napsal: dynko by vobec nemuselo byt bronzove. Ocelové dýnko je jedna z variant. V 6. 2. 2013 v 15:32, People napsal: Koniec roka 2014 je fakt velmi daleko. Ze začátku mě to také připadalo moc, ale je to reálný termín s ohledem na neukončený vývoj, plánování výroby, montáže a dodávku strojků.
JimmyTulip Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Líbí se mi snaha jako taková i ta idea. Ale myslím, že potenciální zájemce odradí ty technické rendery z CADu, přecijen nějaký pěkný render by určitě zaujmul více. Vím, že v CADu to nikdy nevypadá tak pěkně jako třeba z C4D, Maya etc. ... Jinak to neber tak, že bych znehodnocoval tvojí práci, jen si myslím, že zrovna tohle ty lidi odrazuje, nelíbí se jim ty obrázky.
Vit Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 V 7. 2. 2013 v 12:51, JimmyTulip napsal: Líbí se mi snaha jako taková i ta idea. Ale myslím, že potenciální zájemce odradí ty technické rendery z CADu, přecijen nějaký pěkný render by určitě zaujmul více. Vím, že v CADu to nikdy nevypadá tak pěkně jako třeba z C4D, Maya etc. ... Jinak to neber tak, že bych znehodnocoval tvojí práci, jen si myslím, že zrovna tohle ty lidi odrazuje, nelíbí se jim ty obrázky. Rozumím , a pořádný render plánuju po finalizaci tvaru pouzdra a vzhledu povrchu číselníku.Bude to pro mě dělat kolega, který se živí designem. Bohužel se o hodinky nezajímá a nemůžu ho 3x týdně otravovat s renderováním pěti variant.Na druhou stranu, hodinky pro strojaře (techniky, ...) by si měl každý strojař (technik ...) schopen představit už z tohoto obrázku:
cretino Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 fandim tejto limitke, moje poziadavky (priemer aspon 46mm) by ale asi nepresli kazdopadne ako dobru rady by som vam odporucil neist cestou bronzoveho dynka, lebo uz moja sirsia Helson spona mi za urcitych situacii farbi ruku odspodu na zeleno a predpokladam, ze pri bronzovom dynku a kontaktu s pokozkou by zo zelenych ruk nemali buduci majitelia velku radost.. to zafarbenie nejako neubuda ani pri dlhsom pouzivani a uz vytvorenej nejakej tej patine
Vit Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 V 7. 2. 2013 v 13:21, cretino napsal: fandim tejto limitke, moje poziadavky (priemer aspon 46mm) by ale asi nepresli kazdopadne ako dobru rady by som vam odporucil neist cestou bronzoveho dynka, lebo uz moja sirsia Helson spona mi za urcitych situacii farbi ruku odspodu na zeleno a predpokladam, ze pri bronzovom dynku a kontaktu s pokozkou by zo zelenych ruk nemali buduci majitelia velku radost.. to zafarbenie nejako neubuda ani pri dlhsom pouzivani a uz vytvorenej nejakej tej patine Díky za věcnou připomínku, které si velmi cením.Mohl bys prosím tento příspěvek vložit duplicitně i do TOHOTO vlákna?
cretino Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 ..nie je problem, uz som to tam nahodil
Vit Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Zatím se objevili 4 zájemci, kteří by o L.E. měli zájem, pokud se něco změní.Počkám ještě týden a potom to uzavřu a domluvíme se jak dál. Jestli mají ti 4 zájemci (kteří jsou se současnou podobou návrhu nespokojeni) chuť, poprosím je o znázornění jejich představy o změně. V případě tvaru pouzdra stačí náčrtek od ruky.Své návrhy prosím vkládejte do TOHOTO vlákna. V 7. 2. 2013 v 14:00, cretino napsal: ..nie je problem, uz som to tam nahodil Dík, až budeme někdy dělat L.E. pro lidi tvých tělesných rozměrů, dám vědět.
cretino Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 poctivo chudnem - kym bude tato limitka hotova, mozno mi budu akurat
Vit Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 V 7. 2. 2013 v 14:07, cretino napsal: poctivo chudnem - kym bude tato limitka hotova, mozno mi budu akurat Pro ty kteří Cretina neznají osobně, přidám popis: vysoký, urostlý chlapík, ke kterému se hodí velké hodinky. Nehubni, nemáš to zapotřebí!
cretino Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 dik, toto pocuvam aj od frajerky - zas je tolko peknych hodiniek, kvoli ktorym by sa to oplatilo
Vit Odesláno 20. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Bylo to tu dost dlouho, zamykám. Výsledky zveřejním ZDE.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.