Přejít na obsah

Hlasování o L.E. LÜM-TEC Bronze

O L.E. LÜM-TEC Bronze bych měl vážný zájem, kdyby:  

7 hlasů

1. 1. Došlo ke změně tvaru pouzdra

2. 2. Došlo ke změně luminiscenčního ciferníku za jiný (černý, karbon ....).

3. 3. Vadí mi něco jiného a uvedu to ve vlákně.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím o hlasování potenciální vážné zájemce o limitovanou edici LÜM-TEC Bronze, kteří se nepřihlásili do seznamu zájemců, protože jim na současném návrhu něco vadí.

K popiskům na číselníku ani k ručkám se prosím nevyjadřujte, jde mi jen o to zda někoho odrazuje tvar pouzdra nebo luminiscenční číselník.

Současný pracovní stav návrhu:

post-1538-024975500%201356680370.jpg

post-1538-094061200%201356680426.jpg

Více informací najdete v TOMTO vlákně (vážné zájemce prosím o dočtení do konce).

Źádám aby hlasovali pouze ti, kteří by po případné změně parametru, který vyznačí budou mít o tuto limitku zájem.

Současní zájemci zapsaní v seznamu nechť projeví svůj názor ve vlákně.

Stručná specifikace:

průměr 42mm (bez korunky)

předpokládaný strojek: ETA 2892-A2 nebo 2824-2

předpokládaný počet ks: 30 až 55

termín dodání: 7-9/2014

předpokládaná cena: okolo 999 Eur (před zadáním do výroby se bude vybírat záloha)

Odesláno

skus vybavit presun do sekcie LIMITKY, do americkych hodiniek nikto nechodi.

K hodinkam- paci sa mi myslienka 42mm bronzu. Nepacia sa mi tie sruby, strojek je zbytocne luxusny a tym padom aj cena je vyssie, dynko by vobec nemuselo byt bronzove. Koniec roka 2014 je fakt velmi daleko.

Odesláno

Nemyslím že strojek je zbytečně luxusní , přece to nejsou "obyčejné" hodinky , zatím koukám jak se finální produkt vyvíjí , já jsem za kompletní změnu pouzdra (zachování velikosti pouzdra nedělá problém) , když jsem koukal na obrázky komplet lumi cifru tak bych to nechal .

Odesláno
  V 6. 2. 2013 v 15:32, People napsal:

skus vybavit presun do sekcie LIMITKY, do americkych hodiniek nikto nechodi.

K hodinkam- paci sa mi myslienka 42mm bronzu. Nepacia sa mi tie sruby, strojek je zbytocne luxusny a tym padom aj cena je vyssie,

Eta 2892 ZDE stojí - $186.98.

Tzn, že na strojku by jsme ušetřili např. $100 (můj odhad), ale výrazně by to celé hodinky degradovalo.

dynko by vobec nemuselo byt bronzove.

Ocelové dýnko je jedna z variant.

Koniec roka 2014 je fakt velmi daleko.

Ze začátku mě to také připadalo moc, ale je to reálný termín s ohledem na neukončený vývoj, plánování výroby, montáže a dodávku strojků.

Odesláno

Líbí se mi snaha jako taková i ta idea. Ale myslím, že potenciální zájemce odradí ty technické rendery z CADu, přecijen nějaký pěkný render by určitě zaujmul více. Vím, že v CADu to nikdy nevypadá tak pěkně jako třeba z C4D, Maya etc. ... Jinak to neber tak, že bych znehodnocoval tvojí práci, jen si myslím, že zrovna tohle ty lidi odrazuje, nelíbí se jim ty obrázky.

Odesláno
  V 7. 2. 2013 v 12:51, JimmyTulip napsal:

Líbí se mi snaha jako taková i ta idea. Ale myslím, že potenciální zájemce odradí ty technické rendery z CADu, přecijen nějaký pěkný render by určitě zaujmul více. Vím, že v CADu to nikdy nevypadá tak pěkně jako třeba z C4D, Maya etc. ... Jinak to neber tak, že bych znehodnocoval tvojí práci, jen si myslím, že zrovna tohle ty lidi odrazuje, nelíbí se jim ty obrázky.

Rozumím :smile_anim: , a pořádný render plánuju po finalizaci tvaru pouzdra a vzhledu povrchu číselníku.

Bude to pro mě dělat kolega, který se živí designem. Bohužel se o hodinky nezajímá :crying_anim: a nemůžu ho 3x týdně otravovat s renderováním pěti variant.

Na druhou stranu, hodinky pro strojaře (techniky, ...) by si měl každý strojař (technik ...) schopen představit už z tohoto obrázku:

post-1538-020678200 1360242688.jpg

Odesláno

fandim tejto limitke, moje poziadavky (priemer aspon 46mm) by ale asi nepresli :)

kazdopadne ako dobru rady by som vam odporucil neist cestou bronzoveho dynka, lebo uz moja sirsia Helson spona mi za urcitych situacii farbi ruku odspodu na zeleno a predpokladam, ze pri bronzovom dynku a kontaktu s pokozkou by zo zelenych ruk nemali buduci majitelia velku radost.. to zafarbenie nejako neubuda ani pri dlhsom pouzivani a uz vytvorenej nejakej tej patine

Odesláno
  V 7. 2. 2013 v 13:21, cretino napsal:

fandim tejto limitke, moje poziadavky (priemer aspon 46mm) by ale asi nepresli :)

kazdopadne ako dobru rady by som vam odporucil neist cestou bronzoveho dynka, lebo uz moja sirsia Helson spona mi za urcitych situacii farbi ruku odspodu na zeleno a predpokladam, ze pri bronzovom dynku a kontaktu s pokozkou by zo zelenych ruk nemali buduci majitelia velku radost.. to zafarbenie nejako neubuda ani pri dlhsom pouzivani a uz vytvorenej nejakej tej patine

Díky za věcnou připomínku, které si velmi cením.

Mohl bys prosím tento příspěvek vložit duplicitně i do TOHOTO vlákna?

Odesláno

Zatím se objevili 4 zájemci, kteří by o L.E. měli zájem, pokud se něco změní.

Počkám ještě týden a potom to uzavřu a domluvíme se jak dál.

Jestli mají ti 4 zájemci (kteří jsou se současnou podobou návrhu nespokojeni) chuť, poprosím je o znázornění jejich představy o změně. V případě tvaru pouzdra stačí náčrtek od ruky.

Své návrhy prosím vkládejte do TOHOTO vlákna.

V 7. 2. 2013 v 14:00, cretino napsal:

..nie je problem, uz som to tam nahodil :cheers:

Dík, až budeme někdy dělat L.E. pro lidi tvých tělesných rozměrů, dám vědět.

:smile_anim:

Odesláno
  V 7. 2. 2013 v 14:07, cretino napsal:

poctivo chudnem - kym bude tato limitka hotova, mozno mi budu akurat :D

Pro ty kteří Cretina neznají osobně, přidám popis: vysoký, urostlý chlapík, ke kterému se hodí velké hodinky.

Nehubni, nemáš to zapotřebí!

• po 2 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...