RamboAmadeus Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Dobrý den. Rád bych se zeptal, zda tu někdo máte zkušenost s tzv. superlume. Zajímalo by mě, kde se dá tato "barva" sehnat, za kolik a vůbec bych uvítal jakékoliv rady do začátku. Hodinek na pokusy mám dostatek. Díky za reakce. http://www.youtube.com/watch?v=TOFs-fjVzfU
sibirnaya Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 jasne, tady, 44USD/g.. jestli nemas lepsi koks za tu cenu
JimmyTulip Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 jasne, tady, 44USD/g.. jestli nemas lepsi koks za tu cenu S koksem jsi na 100USD/g ... radši tu barvu :-D. Jinak jak je to lumi, je nějaká možnost hodinky někam vzít a nechat si nanést lepší barvu?(svítivější)
RamboAmadeus Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Koukám ve zrychlovačích a ohybačích časoprostoru se taky vyznáte, jen myslim, že svítit si na hodinky očima se pak krapet prodraží.. Co tenhle stuff, nezkoušel někdo? http://viewitem.eim.ebay.cz/GLOW-IN-THE-DARK-PAINT-WATCH-LUME-BRIGHTER-THAN-SUPER-LUMINOVA-RELUME-LUMINEUX/261125704317/item
RamboAmadeus Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 nějakou svítící barvu mají tadyDík za tip. Cena je fajn, škoda, že produkt víc nepopsali. Bojim se, aby nešlo o obyčejnej fosfor. Zajímá mě extra svítivost.
pebe Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Dík za tip. Cena je fajn, škoda, že produkt víc nepopsali. Bojim se, aby nešlo o obyčejnej fosfor. Zajímá mě extra svítivost. zkusil bych jim napsat, objednával jsem tam vteřinovku na Primky a bylo to v pořádku, rychlé jednání....
Petr_P Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 .. Rád bych se zeptal, zda tu někdo máte zkušenost s tzv. superlume. Zajímalo by mě, kde se dá tato "barva" sehnat, za kolik a vůbec bych uvítal jakékoliv rady do začátku. Hodinek na pokusy mám dostatek. Díky za reakce. Zkus si přečíst všechny odkazy v tomto starším příspěvku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se