OndraPod Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Diky, tyhle hodinky nejsou zrovna moc fotogenicky, ale to slunicko tomu docela pomohlo Jinak z nich mam porad velkou radost, popravde jsem zatim nevidel pilotky, ktere by se mi libily vic(myslim teda nechrono-verze samozrejme), zpracovani je paradni a presnost vynikajici
Sedlin Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 V 10. 2. 2013 v 4:29, OndraPod napsal: ......tyhle hodinky nejsou zrovna moc fotogenicky.... Řekl bych, že fotogenický jsou na Zrno řemenu: A na, cituji jednoho zdejšího kolegu:" Vožvejkaným pštrosovi za litr" :-)
OndraPod Odesláno 3. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Hezky, ten vypelichanej pstros jim fakt sekne
Georgeisin Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Kámoš z práce zrovna po "těhle" aktuálně hrozně touží, takže mu odkaz na vlákno zasílám, udělá mu radost .
OndraPod Odesláno 3. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Tak jeste par cvaku na svetlem remink, jeste jsem vzal tmave hnedy, ze je budu stridat, ale nejak me ten svetlej porad bavi
Sedlin Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Ten světlej řemen jim vážně sedne! Dlouho jsem je měl na tmavým a přestaly mě bavit a leželi jen ve vrtiči, pak se mi do ruk dostal ten hnědej zrno řemen a zase je nosím, ty světlejší řemeny se mi na nich moc líbí! dovolím si ještě pár fotek
Sedlin Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 TO OndraPod: Snad nevadí, kolego, že se ti vtírám do vlákna, ale nechci zakládat další stejnojmenné. Využil jsem dnešního jasného a slunečného počasí a udělal pár předjarních fotek.
pil.pet Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Parádní fotky. Můžu se zeptat, jakým "kompaktem" jsi to fotil?
OndraPod Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Sedlinarkrage: Mne urcite ne, myslim ze si ty hodinky poradnou fotogalerii zaslouzi Ja dneska zase celej slucnej den prochrapal po nocni, tak snad priste taky neco cvaknu venku. pil-pet: Je to Canonem G12, pri nejkratsim ohnisku uz je dost znat zkresleni objektivu u tech makro fotek
Sedlin Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 V 4. 3. 2013 v 21:17, OndraPod napsal: Sedlinarkrage: Mne urcite ne, myslim ze si ty hodinky poradnou fotogalerii zaslouzi Ja dneska zase celej slucnej den prochrapal po nocni, tak snad priste taky neco cvaknu venku. pil-pet: Je to Canonem G12, pri nejkratsim ohnisku uz je dost znat zkresleni objektivu u tech makro fotek Jj, je to G12, foceno s max opt zoomem bez režimu makro, to zkreslení může spíš než strojem být mýma rukama, nikdy jsem nefotil a ani se nesnažil, tak nemám šajn, jestli mám foťák adekvátně nastaven právě scéně, kterou fotím. Až poslední dobou se o focení drobet snažím a půjčuji si jej (foťák), abych měl pár fotek pro případ, že mě napadne hodinky někdy poslat dál
OndraPod Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2013 V 4. 3. 2013 v 22:06, Sedlinarkrage napsal: Jj, je to G12, foceno s max opt zoomem bez režimu makro, to zkreslení může spíš než strojem být mýma rukama, nikdy jsem nefotil a ani se nesnažil, tak nemám šajn, jestli mám foťák adekvátně nastaven právě scéně, kterou fotím. Až poslední dobou se o focení drobet snažím a půjčuji si jej (foťák), abych měl pár fotek pro případ, že mě napadne hodinky někdy poslat dál Ja mluvil o tech svejch makro fotkach uplne nazacatku, taky fotim G12-kou
pil.pet Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 V 4. 3. 2013 v 22:50, OndraPod napsal: Ja mluvil o tech svejch makro fotkach uplne nazacatku, taky fotim G12-kou Nojo, G12 tak to je jiná. Když někdo řekne kompakt, představím si 36giga pixlů a 3mm dírku Mám zálusk na LX7, tak uvidíme co z něj bude padat. V každým případě parádní fotky
hannibal Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 klobouk dolů v tom titanu jim to sekne.................
whoelse Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Všechny použitý řemeny jsou super, to bude výrazná část úspěchu řekl bych...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se